Hűtő feltöltése gázzal: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtő feltöltése gázzal árak: 6000-11300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hűtőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Antal

Antal

Sok tapasztalatom van

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtő feltöltése gázzal Szolnokon?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Kávégépek, kávéfőzők, karbantartó és töltőanyagok kedvező áron gyors szállítással. Minden ami alkatrész. Új és használt alkatrész. Országos házhoz szállítás. Szakértő ügyfélszolgálat. Márkák: Saeco, Jura, Delonghi, Faema, San Marco, Siemens, Bosch, Gaggia, Rhea, Pavoni.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Békebeli szerviz. Olaj és gepzsir illattal, esztergapaddal.

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Bosch Zanussi Electrolux Gorenje Teka Fagor Candy. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszélt időpontban, a szükséges cserélendő alkatrésszel érkeztek. A profin, lelkiismeretesen elvégzett munka után a megjavított elliptikus tréner stabilabb, szinte hangtalan, jobb állapotú lett, mint új korában volt. Köszönöm még egyszer! Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!

Tisztelt megrendelők! Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Vezérlő panel javítása. Megfizethető árak. Nincs külön kiszállásidíj. Budapesten, Pest...

 • Hűtő feltöltése gázzal

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos és szakmailag magas színtű személyzet!

István vagyok. SOS bojlerszerelő, hétvégén is 8-20 óráig! 180+ Google értékelés, jótállás, 0 Ft kiszállás. Villanybojler javítás, bekötés, csere teljeskörűen. Pontos árakért hívjon minket! Hétvégén is dolgozunk! Hajdu javítás. Ingyenes tanácsadás! Hétvégén is dolgozunk.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Ő a nagybetűs Szakember! 2 és fél órán át küzdött a mosógépemmel, amit ki kellett volna dobni, de megjavította. Nem mellesleg kérés nélkül ad számlát és garancialevet. Pontos, megbízható. Ja, és felveszi a telefont, sőt, visszahív.

Üdvözlöm! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Klímatisztítás profiktól. Minőség és szakértelem. Kiszállási díj 0 Forint. Bennünk nem fog csalódni. Kiszállás 2 órán belül.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Lehangoló... Óriási csalódás, fölösleges utazás.. Helyből elutasítás...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtő feltöltése gázzal közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtő feltöltése gázzal: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a hűtő feltöltése gázzal átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Szolnokon?

Most 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAROSSZÉRIA HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható karosszéria lakatost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: karosszéria horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a hűtőgép szerelő?

Egy megbízható karosszéria lakatos pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: hűtő feltöltése gázzal?

A karosszéria horpadás javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy karosszéria lakatost bátran megbízhatsz vele.

Olvas