Indesit mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 mosógép szerelő közül! Korrekt indesit mosógép szervíz árak — 5700-10700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 mosógép szerelő most online

Károly

Károly

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indesit mosógép szervíz Szolnokon?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Nyugdíjas kedvezmény. Hétvégén is hívható. Ingyenes kiszállás.

 • Indesit mosógép szervíz

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Alapvetően jó tapasztalatok. Régi Hp laptopot vittem be kijelzőhibával+túlmelegedéssel, kisebb komplikációk után, de tisztességesen megcsinálták. Első körben sajnos hibás/rossz minőségű alkatrészt építettek be, amikor visszavittem kicserélték és most minden rendben, csak a +1 hét szervízben töltött időért kár. Kommunikáció normális, felhívtak amint elkészültek, még így is készen lett az eredetileg vállalt 2hetes határidő előtt.

Tisztelt megrendelők! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. szerviz futár. márkafüggetlen szerviz. minőség, precizitás.

 • Indesit mosógép szervíz

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hibajukat nem ismerik ell .osszepasztáznak mindent. Olomsavas akkumulátort doltve építenek be . egyszóval nagy 0 az egész. Garancia papírt behúzták nem adták vissza ügyfelemnek

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Indesit mosógép szervíz

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom.👌👍🏾

Kedves érdeklődő! Fuji fényképezőgép kedvező áron. Spórolj okosan, csapj le az ajánlatok valamelyikre! Ismert márkák ár-összehasonlítása. Vesd össze az árakat és vásárolj olcsón. Verhetetlen árak.

 • Indesit mosógép szervíz

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szakszerű, gyors, megbizható, amit igér azt megtartja, ajánlom másoknak is!!

A megoldások embere vagyok. Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Korrekt ár gyors munka.

 • Indesit mosógép szervíz

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, kedves, hozzáértő, van ami kellhet napi szinten

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő indesit mosógép szervíz közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indesit mosógép szervíz: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon az indesit mosógép szervíz átlagos díja 4900 - 9200 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FUTÓMŰ SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: futómű szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a futómű szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: indesit mosógép szervíz?

A futómű szerviz és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas