Jamo hangszóró javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 hangszóró szerelő közül! Korrekt jamo hangszóró javítás árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hangszóró szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jamo hangszóró javítás Szolnokon?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Jamo hangszóró javítás

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

30 perc és a kamerám működik, minden rendben van, és a problémák megoldódtak!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Jamo hangszóró javítás

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A feladatot maradéktalanul elvégezték, az előadó gyorsan és szakszerűen intézte a bontást, ajánlom az előadót.

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Jamo hangszóró javítás

    3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A munkát 100%-ban elvégezték, nagyon gyorsan és nagyon jól.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jamo hangszóró javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jamo hangszóró javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a jamo hangszóró javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Szolnokon?

Most 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JAMO HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk hangszóró szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált hangszóró szerelőt megbíznod ha szükséged van erre: jamo hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hangszóró szerelő?

A jó hangszóró szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha egy megbízható hangszóró szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A jamo hangszóró javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas