Karancs tűzhely javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 háztartásigép szerelő közül! Korrekt karancs tűzhely javítás árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Antal

Antal

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a karancs tűzhely javítás Szolnokon?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Márkás klímarendszerek felszerelése, javítása vagy cseréje, akár lakásfelújítási támogatással!

 • Karancs tűzhely javítás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

iPhone telefonomba akkut cseréltettem. Gyorsan és korrekt áron végezték el tökéletesen a munkát.

Tisztelt megrendelők! Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Vezérlő panel javítása. Megfizethető árak. Nincs külön kiszállásidíj. Budapesten, Pest...

 • Karancs tűzhely javítás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos és szakmailag magas színtű személyzet!

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. minőség, precizitás. szerviz futár. márkafüggetlen szerviz.

 • Karancs tűzhely javítás

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, Segítőkèsz. Ajánlani tudom.

Szolnok dolgozom, megyében is! Megjavítom mosógépét már az első kiszállásnál. 6 hónap garanciával. Hívjon még ma! A precíz és gyors javításokhoz a legmodernebb eszközökkel szereltük fel szervizünket.

 • Karancs tűzhely javítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt a szerviz és gyors!

Miért válasszon minket? Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kávéfőzők javítása terén. Krups kávéfőző szerviz. Philips kávéfőző szerviz. Melitta szerviz. Jura szakszerviz. Jura vízkőoldó tabletta. DeLonghi kávéfőző szerviz. Jura Claris vízszűrő. Jura tisztító tabletta.
 • Karancs tűzhely javítás

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon gyorsan szervizelnek. Kedvesek és segítőkészek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő karancs tűzhely javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Karancs tűzhely javítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a karancs tűzhely javítás átlagára 6800 - 12800 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Szolnokon?

Most 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELJESEN LEMERÜLT AKKUMULÁTOR TÖLTÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő munkával kereshető meg: teljesen lemerült akkumulátor töltése vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a háztartásigép szerelő?

A jó autóvillamossági szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha háztartásigép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas