Kerámia főzőlap beszerelés szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 háztartásigép szerelő közül! Korrekt kerámia főzőlap beszerelés árak — 4100-7700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Krisztian

Krisztian

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerámia főzőlap beszerelés Szolnokon?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Richárd vagyok. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. .

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó árak. Segítőkész :)

Szolnok dolgozom, megyében is! Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Javítás, Beüzemelés, Karbantartás, Egyszeri munkadíj, Kedvező árak. .

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves, gyors ügyintézés, és maximálisan korrekt hozzáállás :) Köszönöm

Kedves érdeklődő! Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal vállalom: - lakások belső villanyszerelését, hibafeltárását, szerelvényezését, világítótestek felszerelését, - háztartási elektromos készülékek beüzemelését, karbantartását, javítását,

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Pontatlanság a kontaktus hiánya.. Telefon hivásra nincs visszajelzés hányavetiség...

Kedves érdeklődő! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! MInden hívást felveszünk. Helyszíni szerviz. Gyors kiszállás.

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias segítőkész kiszolgálás

Szolnok dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Országosan. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ha bármilyen háztartási gép javítására van szükségem, először őt keresem.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő kerámia főzőlap beszerelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerámia főzőlap beszerelés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a kerámia főzőlap beszerelés átlagos díja 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Szolnokon az autó állapotfelmérés szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek háztartásigép szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ ÁLLAPOTFELMÉRÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk háztartásigép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod ha erre van szükséged: autó állapotfelmérés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az autó állapotfelmérés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor háztartásigép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas