Klíma vezérlő panel javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 klímaszerelő közül! Korrekt klíma vezérlő panel javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 klímaszerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Krisztian

Krisztian

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma vezérlő panel javítás Szolnokon?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Több mint 20 éves tapasztalat elektronka, háztartási berendezések, számítástechnika területén. Értesítem a kedves megrendelőimet hogy eszközök hiányában a hűtőberendezések esetében csak az elektromos-elektronikai meghibásodás javítását tudom vállalni.

 • Klíma vezérlő panel javítás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Évek óta csak hozzá járok! Korrekt, segítőkész, jó árak! Csak ajánlani tudom!

Tisztelt megrendelők! iPhone csere akkumulátorok minden modellre. Vásároljon pótalkatrészt és végezze el a javítást otthona kényelméből. Ingyenes házhozszállítás. Modellek: LCD kijelző, Kamerák.

 • Klíma vezérlő panel javítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Automata kávéfőzőmet szakszerűen, gyorsan javította. Udvarias, korrekt, segítőkész kiszolgálás. Mindenkinek ajánlani tudom.

Szervizünk 2008- ban nyílt meg a szolgáltató iparban, mint Háztartásigép Szerviz. Kezdetben Garanciális szakszervizként működtünk, mára azonban már a legtöbb gyártó termékét javítjuk. Különös gondossággal ügyelünk arra, hogy kollégáink a lehető legtökéletesebb munkát végezzék, és az ügyfeleink részére csak és kizárólag minőségi új alkatrészeket építsenek be az elromlott háztartási gépeikbe. Akciók, kedvezmények szintén mindennaposak nálunk, a cél az elégedett ügyfél, ez vezérel minket munkásságunk alatt, és ezt tartom legfőbb szempontnak a kollégák megválogatása során. Régebben mi is belestünk abba a hibába, mint minden szerviz, hogy bárkit felvettünk szerelőink közé, mára viszont szigorú szűrésen kell átesnie mindenkinek, hogy a csapatunk ékes tagja lehessen! A szakmai továbbképzések rendszeresek, és elvárt a felkészültség minden lehetséges készülék, és munka tekintetében.
 • Klíma vezérlő panel javítás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Lancfuresz lancot is eleznek.

Végvári
2 éve

Tisztelt megrendelők! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. szerviz futár. márkafüggetlen szerviz. minőség, precizitás.

 • Klíma vezérlő panel javítás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hibajukat nem ismerik ell .osszepasztáznak mindent. Olomsavas akkumulátort doltve építenek be . egyszóval nagy 0 az egész. Garancia papírt behúzták nem adták vissza ügyfelemnek

A megoldások embere vagyok. Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Korrekt ár gyors munka.

 • Klíma vezérlő panel javítás

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, kedves, hozzáértő, van ami kellhet napi szinten

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma vezérlő panel javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma vezérlő panel javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a klíma vezérlő panel javítás átlagára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Szolnokon a vezérműlánc szakadás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Szolnokon?

Most 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC SZAKADÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk klímaszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: vezérműlánc szakadás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy klímaszerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a vezérműlánc szakadás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: klímaszerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A vezérműlánc szakadás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas