Laptop bontás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop bontás árak: 4200-7800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop bontás Szolnokon?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Laptop szerviz {город}, típustól függetlenül vállaljuk minden laptop, notebook, netbook alaplapi szintű és egyéb felmerülő hibáinak javítását.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Burkolati elemek cseréje (Top case, Bottom case, LCD cover, LCD beezel), Laptop bontás, Nyomtató javítás, Töltő csatlakozó csere, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Laptop bontás

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom. Személy szerint nem bántam meg, a munkát elvégeztem, és néhány tippet adtam a jövőre nézve. A pénztárcámat ennél a szakértőnél hagytam. Használni fogom

Tisztelt megrendelők! Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Ps4 kontroller javítás, Ps4 kontroller javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Laptop SSD MSATA meghajtó csere

  • Laptop bontás

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Ő egy profi! Gyorsan megtalálta a problémát, kijavította, és jó megoldást javasolt a termék frissítésére, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki. Mindenkinek ajánlom őt.

Üdvözlöm a profilomon. Szakképzett kollégáink úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy egy fantasztikusan működő laptop kulcs az üzleti sikerhez és a mindennapi boldogsághoz. Szerviz technikus kollégáink legalább 5 év notebook javítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért kevés az olyan laptop hiba, amellyel ne tudnánk szakszerűen vagy akár a helyszínen megvárhatóan megbirkózni. Laptop szerviz. Hordozható számítógépek azonnali javítása akár 1 órán belül, FIX áron, egy év garantált jótállással.

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop billentyűzet csere, Laptop alaplap javítás, Számítógép újratelepítés, LCD inverter nem működik, Laptop SSD IDE (PATA) normál 2.5 inches meghajtó csere

  • Laptop bontás

    3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias és vidám srác. sajnos a munkám során kiderült, hogy sok buktatóval jár, de a technikus megpróbálta megoldani a problémát. teát adott neki és hazaengedte)))

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop bontás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Laptop bontás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a laptop bontás átlagos ára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Szolnokon a laptop bontás szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP BONTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: laptop bontás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi számítógép szerelő?

Egy jó számítógép szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A laptop bontás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas