Magnó javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 magnó szerelő közül! Korrekt magnó javítás árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 magnó szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Endre

Endre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a magnó javítás Szolnokon?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Magnó javítás

    5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nem kell tovább keresgélni, csak menjen el egy fényképezőgép-javítóhoz.

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Magnó javítás

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

30 perc és a kamerám működik, minden rendben van, és a problémák megoldódtak!

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Magnó javítás

    3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A munkát 100%-ban elvégezték, nagyon gyorsan és nagyon jól.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő magnó javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Magnó javítás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a magnó javítás átlagos ára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Szolnokon a magnó javítás szolgáltatáshoz már 18 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek magnó szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy magnó szerelő?

Egy magnó szerelő a következő munkával bízható meg bátran: magnó javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy magnó szerelő segítségét?

Egy profi magnó szerelő a magnó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: magnó szerelő?

Ha egy megbízható magnó szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A magnó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas