Mosogatógép beszerelés: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 vízszerelő közül! Korrekt mosogatógép beszerelés árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 vízszerelő most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Alajos

Alajos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép beszerelés Szolnokon?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Díjmentes kiszállás és garancia az alkatrészre. Profi szerelőért hívjon most. 0Ft kiszállási díj. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. Javítás akár aznap.

 • Mosogatógép beszerelés

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak, pontosak, segítőkészek és minőségi alkatrészeket használnak.

Pagi33
2 éve

Üdv Imre vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ingyenes kiszállás országosan LCD , Plazma , LED Tv szerelés. Díjtalan kiszállás. Led Oled tv javítás.

 • Mosogatógép beszerelés

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Megbízhatatlan szélhámos... Senki ne hívja, nem fog kimenni...

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Mosogatógép beszerelés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom.👌👍🏾

Szilveszter vagyok. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Országosan. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat.

 • Mosogatógép beszerelés

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész és lelkiismeretes kiszolgálás. Bár nem romlott el a kávégépem és egy egész más témában kértem a segítségüket de ennek ellenére készségesen segítettek a problémám megoldásában! Ha ilyen segítő hozzáállással találkozik a mai világban az ember azt megjegyzi! Sok sikert!

Tisztelt megrendelők! Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Díjtalan kiszállás. Gyors, profi, megbízható. Rövid határidő. Profi szakember. Javítás akár aznap.

 • Mosogatógép beszerelés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Egy összetört kijelzőjű A41es Samsungot vittem be nekik. Megvizsgálták és 2-3 órás várakozási idővel vállalták a javítást. A tulajdonos szakértő módon magyarázta el melyik megoldásnak mi az előnye/hátránya. Nem próbálta meg rám tukmálni a drágább megoldást. Ajánlom, hogy hozzá vigye bárki a készülékét javításra.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosogatógép beszerelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép beszerelés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a mosogatógép beszerelés átlagos ára 3500 - 6600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Szolnokon az autófólia rendelés szolgáltatáshoz már 14 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Szolnokon?

Jelenleg 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓFÓLIA RENDELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy járműfényező a következő feladattal bízható meg bátran: autófólia rendelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy vízszerelő?

Egy megbízható járműfényező részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: vízszerelő?

Ha egy megbízható járműfényező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autófólia rendelés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas