Mosógép bekötése mosdó alá szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 14 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése mosdó alá árak — 5500-10400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 vízszerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Richard

Richard

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése mosdó alá Szolnokon?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Richárd vagyok. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. .

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó árak. Segítőkész :)

Tisztelt Érdeklődő! Kérje ingyenes felmérésünket. Rapid cool klíma, a gyors és hatékony légkondicionáló-szerelő. Hűtő fűtő klímák.

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és szuper munka, segítőkész dolgozókkal.

A megoldások embere vagyok. Célunk az élhető környezet és a működőképes gazdaság összhangjának elterjedése. Tartalmainkkal szeretnénk hozzájárulni a tudatosabb és fenntarthatóbb élethez. Akkreditált laborból. Pénzt és időt takarít meg. Független labortesztek. Reklámmentes.

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon magas színvonalú, udvarias, mindenre kiterjedő kiszolgálás. Az ár is megfelelő és korrekt volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat. Reális árak. Telefonos konzultáció.
 • Mosógép bekötése mosdó alá

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Régóta jó a kapcsolat. Rendes korrekt vállalkozás jó emberekkel.

Matt 1989
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Márkafüggetlen Szerviz. Gyors Javítás Akár Ma. Az Ország Egész Területén.

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Iphone 5s home gomb cserét csináltak. A javítás után a kijelző közepe púpos lett (ha oldalról nézzük). Visszavittem, mire ugyanaz a srác azt mindta hogy a kijelzőt “újra kell ragasztani”, ami 10000 forintba kerül, de ő most megcsinálja garanciában. Az iphone 5s kijelzője nincs ragasztva. Szereléskor vagy túl erősen húzta meg a kijelzőt a közepén, amitől az elhajlott, vagy a szalagkábeleket/belső alkatrészeket csak urasan, nagyjából rakosgatta vissza a helyére, majd úgy tett mintha valamiféle szivességet tenne nekem azzal hogy megcsinálja. Púpos maradt, harmadjára már nem vittem vissza. Nem kétlem hogy sok mindent meg tudnak szerelni de a munka igényességével kapcsolatban azért vannak erős kételyeim.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése mosdó alá közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése mosdó alá: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a mosógép bekötése mosdó alá átlagára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: automata váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az automata váltó felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: mosógép bekötése mosdó alá?

Az Automata váltó felújítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas