Nikon fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt nikon fényképezőgép javítás árak — 4600-8700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nikon fényképezőgép javítás Szolnokon?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Nikon fényképezőgép javítás

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A Canon 70D fényképezőgépem zárját és akkumulátorait gyorsan és jó kivitelezéssel javították. Másnap egy másik két régi Canon tükörreflexes fényképezőgépet és egy Canon 50mm F1.4 objektívet hoztam be javításra, mivel a fókusz nem volt megfelelő, és a felszerelés most már újra működőképes. Az én tanácsom!

Digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépek javítása

  • Nikon fényképezőgép javítás

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó munkás. A munkát körülbelül egy óra alatt elvégezte. Figyeltem, ahogy óvatosan szétszedi a fényképezőgépemet. Olyan filigrán módon csinálta, mintha keringőt táncolna. Nyilvánvalóan szereti a munkáját, és jól ismeri azt. Bárkinek ajánlom őt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő nikon fényképezőgép javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nikon fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a nikon fényképezőgép javítás átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Szolnokon az ózonos klímatisztítás szolgáltatáshoz már 17 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÓZONOS KLÍMATISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható járműklíma-szerelőt keresned ha szükséged van erre: ózonos klímatisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható járműklíma-szerelő az ózonos klímatisztítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor fényképezőgép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas