Nintendo switch javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 számítógép szerelő közül! Korrekt nintendo switch javítás árak — 4200-8000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nintendo switch javítás Szolnokon?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Laptop szerviz {город}, típustól függetlenül vállaljuk minden laptop, notebook, netbook alaplapi szintű és egyéb felmerülő hibáinak javítását.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Burkolati elemek cseréje (Top case, Bottom case, LCD cover, LCD beezel), Laptop bontás, Nyomtató javítás, Töltő csatlakozó csere, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Nintendo switch javítás

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom. Személy szerint nem bántam meg, a munkát elvégeztem, és néhány tippet adtam a jövőre nézve. A pénztárcámat ennél a szakértőnél hagytam. Használni fogom

Tisztelt megrendelők! Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Ps4 kontroller javítás, Ps4 kontroller javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Laptop SSD MSATA meghajtó csere

  • Nintendo switch javítás

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Ő egy profi! Gyorsan megtalálta a problémát, kijavította, és jó megoldást javasolt a termék frissítésére, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki. Mindenkinek ajánlom őt.

Üdvözlöm a profilomon. Szakképzett kollégáink úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy egy fantasztikusan működő laptop kulcs az üzleti sikerhez és a mindennapi boldogsághoz. Szerviz technikus kollégáink legalább 5 év notebook javítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért kevés az olyan laptop hiba, amellyel ne tudnánk szakszerűen vagy akár a helyszínen megvárhatóan megbirkózni. Laptop szerviz. Hordozható számítógépek azonnali javítása akár 1 órán belül, FIX áron, egy év garantált jótállással.

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop billentyűzet csere, Laptop alaplap javítás, Számítógép újratelepítés, LCD inverter nem működik, Laptop SSD IDE (PATA) normál 2.5 inches meghajtó csere

  • Nintendo switch javítás

    3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias és vidám srác. sajnos a munkám során kiderült, hogy sok buktatóval jár, de a technikus megpróbálta megoldani a problémát. teát adott neki és hazaengedte)))

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő nintendo switch javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Nintendo switch javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a nintendo switch javítás átlagos ára 6200 - 11700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - hogyan válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NINTENDO SWITCH JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: nintendo switch javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a nintendo switch javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: nintendo switch javítás?

A nintendo switch javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy számítógép szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas