Samsung akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt samsung akkumulátor csere árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

György

György

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung akkumulátor csere Szolnokon?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Ferenc vagyok. Professzionális telefon szerviz vagyunk több mint 6 éves tapasztalattal. Szervizünk 2013 óta megállás nélkül foglalkozik Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi és egyéb gyártók által készített telefonok, tabletek, okosórák és akár számítógépek javításával is, kimagasló minőségben és piacvezető ár/érték aránnyal, Óbuda központi részén.

Munkáim:, samsung telefon üvegcsere, iphone 5s akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon adatmentés, telefon kamera javítás

  • Samsung akkumulátor csere

    4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Személyesen vettem részt a javításon, kiváló szakember, egyértelmű, hogy a technika gondos. Ennek során megtisztította az összes csatlakozót, hangszórót, mikrofont stb.

Üdvözlöm! Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 99%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.

Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 6 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, samsung akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, vezetékes telefon javítás

  • Samsung akkumulátor csere

    6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsan és kiváló minőségben készült a telefonom. Ajánlott 👍🏻.

A megoldások embere vagyok. Van Budapesten telefon szerviz ahol nem kell napokat/heteket várni, hogy egy javítás elkészüljön, mint azt fentebb említettük, saját készletből dolgozunk, így a legtöbb szolgáltatásunk 1 órán belül el tud készülni. Azonnal raktáron vannak az alkatrészek, hogy a leggyorsabban készüljenek el a telefon javítások.

Szerviz szolgáltatásunk:, Telefon takarítás, telefon usb csatlakozó javítás, telefon üveg karc javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás

  • Samsung akkumulátor csere

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, minőségi és jó ár. Ajánlom ezt a szakembert.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő samsung akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung akkumulátor csere: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a samsung akkumulátor csere átlagos ára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Szolnokon az autó ülés javítás szolgáltatáshoz már 16 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ ÜLÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autókárpitos a következő munkával kereshető meg: autó ülés javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

A jó autókárpitos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: samsung akkumulátor csere?

Az Autó ülés javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy autókárpitost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas