Telefon hangszóró tisztítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt telefon hangszóró tisztítás árak — 4200-8000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon hangszóró tisztítás Szolnokon?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Cégünk márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Válaljuk minden típusú mobiltelefon garancián túli javítását beleértve a kínai készülékeket is.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, alcatel kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon pixelhiba javítás, telefon kamera lencse javítás, xiaomi akkumulátor csere

  • Telefon hangszóró tisztítás

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon pontos! Gyorsan és rendben elvégezte a munkát. Tudom ajánlani!

A megoldások embere vagyok. Xiaomi telefon szerviz. A telefonod mindenhol veled van és mindenben segít. Mi pedig azért dolgozunk szervizeinkben, hogy erről a segítségről soha ne kelljen lemondanod. A Xiaomi okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. A fenti hibákat javítva tehát nemcsak egy újra tökéletes működő Xiaomi telefont kapsz vissza kollégáinktól. Hanem a mindennapok gépzetének tökéletes működését. A fogaskereket, ami az életedet hajtja.

Szolgáltatásaink:, telefon képernyő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, telefon kamera javítás, Telefon takarítás

  • Telefon hangszóró tisztítás

    3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! Távolról segített, minden remekül ment!

Tisztelt megrendelők! Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Munkáim:, kijelző csere, telefon hangszóró tisztítás, betört telefon kijelző javítás, telefon szoftver javítás, telefon képernyő javítás

  • Telefon hangszóró tisztítás

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Hálás köszönet érte. Gyorsan kicserélte az akkumulátort. Ő egy kiváló ügyfélszolgálati szolgáltató. Ajánlom őt.

Taj Bsz
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon hangszóró tisztítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon hangszóró tisztítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a telefon hangszóró tisztítás átlagára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON HANGSZÓRÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható telefon szerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: telefon hangszóró tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A telefon hangszóró tisztítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas