Törött kijelző telefon adatmentés: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző telefon adatmentés árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

József

József

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző telefon adatmentés Szolnokon?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Fő profilunk:, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon érintőképernyő javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon újratelepítés, telefon javítás

Főbb szolgáltatásaink:, törött kijelző javítás, képernyő csere, telefon lcd kijelző javítás, törött kijelző javítás, telefon pixelhiba javítás

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ő, köszönöm szépen, hogy azonnal válaszoltál és segítettél "feléleszteni" az örökké halottnak tűnő Xiomi-t az enyémből! És a tanácsokért is. Tervezem, hogy felveszem veled a kapcsolatot a másik kütyümmel.

Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás, samsung telefon üvegcsere

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Egyenesen hazajött időben, és gyorsan és hatékonyan kicserélte a telefon elromlott kameráját, mellékesen elmagyarázva minden részletet. Gyors és kiváló. Nagyon ajánlott!

Üdvözlöm a profilomon. Amiket vállalok:, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon hangszóró javítás

Amiket vállalok:, huawei akkumulátor csere, üvegkarc eltávolítás, Telefon takarítás, iphone se akkumulátor csere, telefon szoftver javítás

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden, mint mindig a legmagasabb szinten! Nem először járunk nála.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző telefon adatmentés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző telefon adatmentés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a törött kijelző telefon adatmentés átlagára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Szolnokon a törött kijelző telefon adatmentés szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÖRÖTT KIJELZŐ TELEFON ADATMENTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő ezzel a feladattal bízható meg: törött kijelző telefon adatmentés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi telefon szerelő a törött kijelző telefon adatmentés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: törött kijelző telefon adatmentés?

A törött kijelző telefon adatmentés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy telefon szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas