Villanybojler bekötés szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 bojler szerelő közül! Korrekt villanybojler bekötés árak: 7300-13700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 bojler szerelő most online

Róbert

Róbert

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a villanybojler bekötés Szolnokon?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

László vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Villany tűzhely javítás.

 • Villanybojler bekötés

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Csak jót tudok írni ! Ajánlom mindenkinek, gyors precíz hozzáértő kollégákkal találkoztam eddig bármilyen kérdéssel problémával fordultam hozzájuk ! Korrekt gyors Szervíz!

Tisztelt megrendelők! iPhone csere akkumulátorok minden modellre. Vásároljon pótalkatrészt és végezze el a javítást otthona kényelméből. Ingyenes házhozszállítás. Modellek: LCD kijelző, Kamerák.

 • Villanybojler bekötés

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Automata kávéfőzőmet szakszerűen, gyorsan javította. Udvarias, korrekt, segítőkész kiszolgálás. Mindenkinek ajánlani tudom.

András, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. MInden hívást felveszünk. Javítás új alkatrészekkel.

 • Villanybojler bekötés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elsőrangú kiszolgálás! Ár érték arány kiváló!

Szolnok dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Országosan. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Villanybojler bekötés

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ha bármilyen háztartási gép javítására van szükségem, először őt keresem.

Üdv Imre vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ingyenes kiszállás országosan LCD , Plazma , LED Tv szerelés. Díjtalan kiszállás. Led Oled tv javítás.

 • Villanybojler bekötés

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Megbízhatatlan szélhámos... Senki ne hívja, nem fog kimenni...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő villanybojler bekötés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Villanybojler bekötés: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a villanybojler bekötés átlagos díja 4700 - 8900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Szolnokon?

Most 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést INJEKTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk bojler szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: injektor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bojler szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az injektor felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bojler szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas