Windows 10 javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 számítógép szerelő közül! Korrekt windows 10 javítás árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

Lóránd

Lóránd

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a windows 10 javítás Szolnokon?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Laptop szerviz {город}, típustól függetlenül vállaljuk minden laptop, notebook, netbook alaplapi szintű és egyéb felmerülő hibáinak javítását.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Burkolati elemek cseréje (Top case, Bottom case, LCD cover, LCD beezel), Laptop bontás, Nyomtató javítás, Töltő csatlakozó csere, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Windows 10 javítás

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom. Személy szerint nem bántam meg, a munkát elvégeztem, és néhány tippet adtam a jövőre nézve. A pénztárcámat ennél a szakértőnél hagytam. Használni fogom

Tisztelt megrendelők! Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Ps4 kontroller javítás, Ps4 kontroller javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Laptop SSD MSATA meghajtó csere

  • Windows 10 javítás

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Ő egy profi! Gyorsan megtalálta a problémát, kijavította, és jó megoldást javasolt a termék frissítésére, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki. Mindenkinek ajánlom őt.

Üdvözlöm a profilomon. Szakképzett kollégáink úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy egy fantasztikusan működő laptop kulcs az üzleti sikerhez és a mindennapi boldogsághoz. Szerviz technikus kollégáink legalább 5 év notebook javítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért kevés az olyan laptop hiba, amellyel ne tudnánk szakszerűen vagy akár a helyszínen megvárhatóan megbirkózni. Laptop szerviz. Hordozható számítógépek azonnali javítása akár 1 órán belül, FIX áron, egy év garantált jótállással.

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop billentyűzet csere, Laptop alaplap javítás, Számítógép újratelepítés, LCD inverter nem működik, Laptop SSD IDE (PATA) normál 2.5 inches meghajtó csere

  • Windows 10 javítás

    3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias és vidám srác. sajnos a munkám során kiderült, hogy sok buktatóval jár, de a technikus megpróbálta megoldani a problémát. teát adott neki és hazaengedte)))

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő windows 10 javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Windows 10 javítás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a windows 10 javítás átlagára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Szolnokon a windows 10 javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 9 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést WINDOWS 10 JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: windows 10 javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi számítógép szerelő?

Egy megbízható számítógép szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A windows 10 javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas