Xiaomi akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt xiaomi akkumulátor csere árak — 4200-8000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a xiaomi akkumulátor csere Szolnokon?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon üvegcsere, mobiltelefon javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, xiaomi kijelző javítás

  • Xiaomi akkumulátor csere

    6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük szépen! Újraélesztette a telefonomat; ez már a második alkalom, hogy segített nekem.

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Amiket vállalok:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, iphone 11 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Xiaomi akkumulátor csere

    3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szeretném megköszönni neki a professzionalizmusát. Minden tetszett a kommunikáció kezdetétől a javítás végéig. Nagyszerű munkás és jó ember!

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző csere, üvegkarc eltávolítás, huawei akkumulátor csere, Telefon takarítás

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon adatmentés, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, alcatel kijelző javítás, iphone 6s akkumulátor csere

  • Xiaomi akkumulátor csere

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A Huawei P40 Pro újraélesztése (reflash és a Goog...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő xiaomi akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Xiaomi akkumulátor csere: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a xiaomi akkumulátor csere átlagos díja 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓGUMI JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gumiabroncs-javítót megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: autógumi javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy megbízható gumiabroncs-javító pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha profi gumiabroncs-javító segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autógumi javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas