Áfa visszatérítés: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 könyvelő közül! Korrekt áfa visszatérítés árak: 29100-54600 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 könyvelő most online

Csaba B.

Csaba B.

Tudok segíteni.

Angéla Z.

Angéla Z.

Közeli megoldás.

Szépvölgyi I.

Szépvölgyi I.

Érdekel.

Mennyibe kerül az áfa visszatérítés Szolnokon?

29100 - 54600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Könyvelés, Független szállodáknak Ismerjük a NAV működését, az eljárás menetét, visszük Ön helyett a teljes adóellenőrzést. Ne egyedül kezdje az adóellenőrzést! Bízzon adótanácsadóink, ügyvédeink szaktudásában! Azonnali segítség. Nagy szakértelem. Gyors válaszadás. Online konzultáció. Korrekt árak.

 • Áfa visszatérítés

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Pontos lelkiismeretes munka, nagy szakmai gyakorlat

Kiss
2 éve

Tudatos Könyvelés Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit.

 • Áfa visszatérítés

  7800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható percíz segítőkész kiszolgálás, nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek és jó áron dolgoznak.

Anikó
2 éve

Megbízható adótanácsadás 1 perc alatt bekérhet ajánlatokat Több száz könyvelő közül választhat. Keressen a legjobb szakemberek közt És találja meg az Önnek megfelelőt. Kiváló könyvelők. Válassza ki szabadon. Ajánlatok táblázatban. Találd meg a legjobbat. Országos névjegyzék.

 • Áfa visszatérítés

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Full inkopetens banda. Több mnt 800ezret kellett pluszben befizetnem a NAV felé, mert ők elfelejtettek szólni. SEENKINEK, SOHA NEM AJÁNLOM ŐKET!!!

Viktor
2 éve

Könyvviteli szolgáltatás Keress új könyvelőt cégedhez Ingyenes keresés 1 perc alatt. Válassza ki szabadon. Kell majd egy jó könyvelő. Kérjen ajánlatot. Kiváló könyvelők. Gyors, hatékony választás. Ajánlatok táblázatban. Országos névjegyzék. Találd meg a legjobbat.

 • Áfa visszatérítés

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Végelszámolással kapcsolatban nyújtott teljeskörű segítséget. Gyors, zökkenőmentes, rugalmas és profi.

Kornél
2 éve

Egyetemi végzettséggel vállalok könyvelést, bérszámfejtést, adótanácsadást teljes körű képviselettel cégeknek, egyéni vállalkozásoknak. A könyvelési anyagért házhoz megyek. SZOLGÁLTATÁSOK: -könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, teljes körű képviselettel cégeknek, egyéni vállalkozásoknak -a könyvelési anyagért házhoz megyek -távkönyvelés

 • Áfa visszatérítés

  7400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon meg vagyok elégedve a céggel 👍 Korrekt, gyors ügyintézés 👍 Csak ajánlani tudom mindenkinek 👍

Móric
2 éve

25+ Év Tapasztalat kezelhető, ügyfélbarát webfelület, szakértő csapat. Meglepően olcsón! Gyors. Azonnal. Webes ügyvitel. 6 Budapesti iroda. Szolgáltatások: Új cég alapítása, Teljes körű könyvelés, Könyvelés, Bérszámfejtés, TB ügyintézés, Adótanácsadás.

 • Áfa visszatérítés

  6600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, udvarias és gyors kiszolgálás! 👍

Benedek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő áfa visszatérítés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorfelújítás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a bútorfelújítás átlagára 10700 - 20100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Szolnokon?

Jelenleg 27 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő munkával bízható meg bátran: bútorfelújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy megbízható bútorrestaurátor a bútorfelújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorrestaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas