Audio kazetta digitalizálás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Videó Digitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videó digitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 32 videó digitalizáló közül! Korrekt audio kazetta digitalizálás árak — 2300-4400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 videó digitalizáló most online

Noémi S.

Noémi S.

Tudok segíteni.

Zsuzsanna L.

Zsuzsanna L.

Közeli megoldás.

Géza E.

Géza E.

Érdekel.

Mennyibe kerül az audio kazetta digitalizálás Szolnokon?

2300 - 4400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videó digitalizálók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videó digitalizálót!

 • Audio kazetta digitalizálás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Sok-sok fotós honlapját végigböngésztem, mert a lehető legjobbat szerettem volna, hogy megörökítse a várandósságom - és végül Ágira esett a választásom. A képei, honlapja abszolút meggyőzött arról, hogy profi helyre megyek. Ezúton is köszönöm azt a sok bátorítást, kedves szót, mosolyt és türelmet, amit irányunkban is mutattál! Valóban, ahogy már előttem többen is írtátok, olyan vele találkozni, mintha egyáltalán nem is egy idegen lenne, hanem egy régi jó barát. A ruhák csodálatosak, kényelmesek és kismamaként öröm volt bennük fotózkodni. Kívánom, hogy rengeteg kismama eljuthasson hozzá és élje át azt, amit én és a fantasztikus képek örök emlékként megmaradhassanak a család számára. Örök hálám, Ági! :)

Zsolt
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves Hölgy! Gyerekbarát. Alle bevásárló központhoz közel van szerintem a legcélszerűbb ott parkolni. Nagyon kedvező áron dolgozott. Vannak kiegészítői is pl. 1 éves szülinaphoz. Célszerű ezt előre megbeszélni telefonon, mi nem tettük igy egy csomó mindent vittünk feleslegesen 🤣

Bernadett
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben!

Andrea
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Fotografie

Blanka
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Super

Béla
2 éve

 • Audio kazetta digitalizálás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Super, ďakujem.

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videó digitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videó digitalizáló audio kazetta digitalizálás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Polikarbonát tető építés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a polikarbonát tető építés átlagára 2900 - 5400 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szolnokon?

Most 28 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést POLIKARBONÁT TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt keresned ha szükséged van erre: polikarbonát tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a polikarbonát tető építés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: polikarbonát tető építés?

A polikarbonát tető építés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tetőfedőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas