Bérszámfejtés szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 könyvelő közül! Korrekt bérszámfejtés árak: 30600-57300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 könyvelő most online

Mária H.

Mária H.

Kedvezményt adok

Andi V.

Andi V.

Tapasztalt vagyok

Péter N.

Péter N.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a bérszámfejtés Szolnokon?

30600 - 57300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Precíz könyvelés és átlátható pénzügyek online könyveléssel. Ügyfélközpontú szolgáltatás és megbízhatóság a hosszú távú partnerségeink alapja. Az online könyvelés előnyei: - számlák Önnél maradnak - webes felületen nyomon követi a kintlévőségeit/tartozásait - bármikor lekérhető eredmény és profit számok - könyveléssel azonos rendszerben vezeti a nyilvántartást, mindig egyezik - ÁFA számok hónap folyamán nyomon követhetőek, ellenőrizhetőek Ezentúl a Távügyvitel Kft. szolgáltatása további lehetőségeket biztosít Önnek: - cégre szabott egyedi elnevezések a főkönyvben - projektkódok és költséghelyek alkalmazásával komplexebb eredmény és profit számítások - nagyobb kontroll és felügyelet a céges számok felett - folyamatos konzultációs lehetőség, tanácsadás - automatizmus és innováció: Számlázz.hu számlák automatikus átvétele, banki elektronikus kivonatok feldolgozása - saját fejlesztésű integrált ügyviteli rendszer a könyvelés mellé SZOLGÁLTATÁSOK: Alapdíjunk (12.900-tól) tartalmazza: - a könyvelési szolgáltatást - NAV kapcsolattartást - folyamatos ellenőrzés, támogatás és tanácsadás - Az online könyvelési rendszer cégre szabását, paraméterezését, betanítást: projektszámok, költséghelyek, egyedi főkönyvi számok - Adóbírság garancia: kifizetjük Ön helyett az adóbírságot Alapdíjunkban nincs benne: - bérszámfejtés – 2700 Ft/fő - éves beszámolók készítése (+1 havidíj) - Egyéb sajátosságok, pl. lízingelt autók

 • Bérszámfejtés

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat! Precízek, kiváló a kommunikáció. Kincsetérő könyvelők!

László
2 éve

Rugalmas könyvelés, Minden könyvelési igényhez 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni.

 • Bérszámfejtés

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

It tanácsadás és könyvelési szolgáltatásban otthon vannak! Kedves normalis hozzáállás, segítőkész pár csinálja!

Monika
2 éve

Könyvelő és tanácsadó iroda 1 perc alatt bekérhet ajánlatokat Több száz könyvelő közül választhat. Keressen a legjobb...

 • Bérszámfejtés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A német adó Tündérei kedvesek, precízek,gyorsak és nagyon megbízhatóak!

János
2 éve

Könyvelés cégeknek. Adószakértői tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatoknak 25+ év szakmai tapasztalattal!

 • Bérszámfejtés

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Profi iroda, idáig teljesen meg vagyok elégedve. A kötelező adminisztrációt profin végzik, észreveszik és jelzik ha én mulasztottam valamit, illetve mélyremenő iránymutatást nyújtanak szakmai kérdésekben. Csak ajánlani tudom bárkinek aki érti, hogy a legfontosabb szempont a minőség és megbízhatóság.

Jenő
2 éve

Könyvviteli szolgáltatás Üzleti informatika, hardver-szoftver, IT biztonság, b2b vállalati informatika

 • Bérszámfejtés

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Sokadik éve töretlenül,csak a Németadó. Köszönöm. Maximálisan elégedett vagyok

Gyula
2 éve

Adótervezés, optimalizálás, NAV adójogi szakértők Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Segítünk tisztán látni! Forduljon Ön is az ICT Európa Finance adószakértői csapatához! HGB. Business advisory. IFRS, TAX, US GAAP,.

 • Bérszámfejtés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Soha el nem hagyom - remélem, ő sem engem :-)

Timea
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő bérszámfejtés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Otthoni bútor felújítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon az otthoni bútor felújítás átlagos díja 7100 - 13400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Szolnokon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szolnokon?

Jelenleg 28 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OTTHONI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: otthoni bútor felújítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az otthoni bútor felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: otthoni bútor felújítás?

Az Otthoni bútor felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy bútorasztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas