Cégalapítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 könyvelő közül! Korrekt cégalapítás árak: 30300-56900 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 könyvelő most online

István D.

István D.

Kedvezményt adok

Fanni S.

Fanni S.

Tapasztalt vagyok

Ilona T.

Ilona T.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a cégalapítás Szolnokon?

30300 - 56900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Online Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Segítünk tisztán látni! Forduljon Ön is az ICT Európa Finance adószakértői csapatához! IFRS, TAX, US GAAP, HGB. Business advisory.

 • Cégalapítás

  7500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Szabóné Mónikát ajánlom mindenkinek!!!! Profi, pontos, megbízható, kiválóan ért a munkájához. Kedves, mindent elmagyaráz. A szakértelme kiváló. Nagyon empatikus, szerintem Ő a legjobb!!!!!!!!! Örülök, hogy rátaláltam!!!

Bettina
2 éve

Adótanácsadás, adószakértés, adótervezés Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit. 10 éves tapasztalat. Kiemelkedő felkészültség. Gazdasági büntetőjog. Adószakértő ügyvédek.

 • Cégalapítás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A könyvelő irodát egy teljesen más tevékenység kapcsán teljesen véletlenül találtam meg. Többszöri telefonos és személyes találkozó alkalmával megtapasztaltam az a pozitív hozzáállást amit minden partneri kapcsolatban nagyra értékelek. A megismerkedésünk után nagyjából fél év elteltével kerestem fel őket adótanácsadással kapcsolatban. Különösen tetszett, hogy majdnem 3 órát szántak a találkozóra, ahol érthetően elmagyarázták a legjobb megoldást és azt számokkal - táblázatos levezetéssel tették pontosan érthetővé. A mindvégig pozitív tapasztalatoknak köszönhetően természetes volt számomra, hogy őket bízom meg könyveléssel, ahol folyamatos riportokat és gyors rendelkezésre állást kaptam a kérdéseimmel kapcsolatban. Amiért külön ajánlanám őket, mert nemcsak a könyvelői precizítást hanem az innovációban és érthető kommunikációban is nagyon ügyesek!

Wolf
2 éve

Magán könyvelő Ki, akár már ma! A cégmódosítás folyamataiban, a bérszámfejtésben is segítünk. Szakértő csapat. Azonnal. Gyors. Webes ügyvitel. 6 Budapesti iroda. Szolgáltatások: Új cég alapítása, Teljes körű könyvelés, Könyvelés, Bérszámfejtés, TB ügyintézés, Adótanácsadás.

 • Cégalapítás

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A céget 2017-ben ismertük meg azóta a könyvelésünket ők végzik. Maximálisan meg vagyok elégedve, az 5 csillag kevés amit lehet adni. Csak ajánlani tudom őket.

András
2 éve

Minden könyvelési igényhez - Rugalmas könyvelés Megbízható Könyvelőt keres? Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Online Könyvelés. Könyvelési árakért kérjen ajánlatot. Könyvelőiroda Budapest XIII kerület. Online ügyvitel.

 • Cégalapítás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Andi személyében egy nagyon segítőkész, összeszedett szakembert ismerhetettem meg! Igazán örülök, hogy rátaláltam, mert így tudom, jó kezekben van a vállalkozásom könyvelése!😊

Mónika
2 éve

Az online könyveléssel időt, pénzt is spórolhat Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Piacvezető szolgáltató. Kedvező konstrukciók. Válassza a minőséget. Megbízható, korrekt cég.

 • Cégalapítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A Roleszt tündérei valóban igazi tündérek.Mindig naprakészek amit nagyon szeretek bennük.10es skálán a maximális 10pont jár nekik és csak ajánlani tudom őket.

Anett
2 éve

Teljes körő könyvelés Bízza pénzügyeit megbízható, tapasztalt könyvelőre, keressen minket bizalommal! Gyors. Webes ügyvitel. 6 Budapesti iroda. Szakértő csapat. Azonnal.

 • Cégalapítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Always very helpful and meet the deadlines set with professional quality. Look for solutions rather than problems. A very good service all around

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő cégalapítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok