Drónfelvétel készítés: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Videóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 33 videós közül! Korrekt drónfelvétel készítés árak: 21300-39900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 videós most online

Csaba T.

Csaba T.

Kedvezményt adok

Zoltán K.

Zoltán K.

Tapasztalt vagyok

Nóra H.

Nóra H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a drónfelvétel készítés Szolnokon?

21300 - 39900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videósk Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videóst!

 • Drónfelvétel készítés

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Super

Béla
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Super, ďakujem.

István
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Sok-sok fotós honlapját végigböngésztem, mert a lehető legjobbat szerettem volna, hogy megörökítse a várandósságom - és végül Ágira esett a választásom. A képei, honlapja abszolút meggyőzött arról, hogy profi helyre megyek. Ezúton is köszönöm azt a sok bátorítást, kedves szót, mosolyt és türelmet, amit irányunkban is mutattál! Valóban, ahogy már előttem többen is írtátok, olyan vele találkozni, mintha egyáltalán nem is egy idegen lenne, hanem egy régi jó barát. A ruhák csodálatosak, kényelmesek és kismamaként öröm volt bennük fotózkodni. Kívánom, hogy rengeteg kismama eljuthasson hozzá és élje át azt, amit én és a fantasztikus képek örök emlékként megmaradhassanak a család számára. Örök hálám, Ági! :)

Zsolt
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves Hölgy! Gyerekbarát. Alle bevásárló központhoz közel van szerintem a legcélszerűbb ott parkolni. Nagyon kedvező áron dolgozott. Vannak kiegészítői is pl. 1 éves szülinaphoz. Célszerű ezt előre megbeszélni telefonon, mi nem tettük igy egy csomó mindent vittünk feleslegesen 🤣

Bernadett
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben!

Andrea
2 éve

 • Drónfelvétel készítés

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Fotografie

Blanka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videós drónfelvétel készítés közben Szolnokon