Sportfotózás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 fotós közül! Korrekt sportfotózás árak: 17400-32600 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 fotós most online

Ferenc S.

Ferenc S.

Kedvezményt adok

Viktor V.

Viktor V.

Tapasztalt vagyok

Zsuzsanna H.

Zsuzsanna H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a sportfotózás Szolnokon?

17400 - 32600 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Sportfotózás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Undok fogadtatás!

Földiné
2 éve

 • Sportfotózás

  5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Szuper hely! Ajánlom 👍❤️

Adriana
2 éve

 • Sportfotózás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Mai korszerű cégnek profi weblapjuk van , ránéztem , és kritikán alluli.

Elek
2 éve

 • Sportfotózás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Me and my daughter had an amazing unique experience with JAMISH PHOTO. The whole setting, costumes and decoration was well designed and the quality and after work of the photos were really breath taking. Thank you for the beautiful memories! We will be back!

Balázs
2 éve

 • Sportfotózás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Un fotograf profesionist, extrem de prietenos și migălos. Noi am avut nevoie de dumnealui pentru o cununie civila, extraordinar de bine pregătit si foarte profesionist. Nicio secunda nu ne-am simțit presați sau cicăliți. Mai bine de atât nici că se putea. Merita toate cele 5 stele care le pune google, chiar mai multe daca s-ar putea.

Zsigmond
2 éve

 • Sportfotózás

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi fotós, csak ajánlani tudom! Követlen, barátságos, laza, mégis a tökéletességre törekszik. Ízléses műteremmel, kreatív megoldásokkal, ár-érték arányban abszolút elfogadható.

sanamarry
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós sportfotózás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vas kapu készítés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a vas kapu készítés átlagára 7200 - 13500 Ft/m. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Szolnokon?

Ebben a pillanatban 33 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VAS KAPU KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek lakatost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakatost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: vas kapu készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakatos?

A jó lakatos részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: lakatos?

Ha egy megfelelő lakatos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A vas kapu készítés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas