Távkönyvelés szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 könyvelő közül! Korrekt távkönyvelés árak: 32200-60300 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 könyvelő most online

Georgina T.

Georgina T.

Kedvezményt adok

Réka L.

Réka L.

Tapasztalt vagyok

Petronella K.

Petronella K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a távkönyvelés Szolnokon?

32200 - 60300 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Adótervezés, optimalizálás, NAV adójogi szakértők Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Segítünk tisztán látni! Forduljon Ön is az ICT Európa Finance adószakértői csapatához! HGB. Business advisory. IFRS, TAX, US GAAP,.

 • Távkönyvelés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Soha el nem hagyom - remélem, ő sem engem :-)

Timea
2 éve

Precíz könyvelés és átlátható pénzügyek online könyveléssel. Ügyfélközpontú szolgáltatás és megbízhatóság a hosszú távú partnerségeink alapja. Az online könyvelés előnyei: - számlák Önnél maradnak - webes felületen nyomon követi a kintlévőségeit/tartozásait - bármikor lekérhető eredmény és profit számok - könyveléssel azonos rendszerben vezeti a nyilvántartást, mindig egyezik - ÁFA számok hónap folyamán nyomon követhetőek, ellenőrizhetőek Ezentúl a Távügyvitel Kft. szolgáltatása további lehetőségeket biztosít Önnek: - cégre szabott egyedi elnevezések a főkönyvben - projektkódok és költséghelyek alkalmazásával komplexebb eredmény és profit számítások - nagyobb kontroll és felügyelet a céges számok felett - folyamatos konzultációs lehetőség, tanácsadás - automatizmus és innováció: Számlázz.hu számlák automatikus átvétele, banki elektronikus kivonatok feldolgozása - saját fejlesztésű integrált ügyviteli rendszer a könyvelés mellé SZOLGÁLTATÁSOK: Alapdíjunk (12.900-tól) tartalmazza: - a könyvelési szolgáltatást - NAV kapcsolattartást - folyamatos ellenőrzés, támogatás és tanácsadás - Az online könyvelési rendszer cégre szabását, paraméterezését, betanítást: projektszámok, költséghelyek, egyedi főkönyvi számok - Adóbírság garancia: kifizetjük Ön helyett az adóbírságot Alapdíjunkban nincs benne: - bérszámfejtés – 2700 Ft/fő - éves beszámolók készítése (+1 havidíj) - Egyéb sajátosságok, pl. lízingelt autók

 • Távkönyvelés

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat! Precízek, kiváló a kommunikáció. Kincsetérő könyvelők!

László
2 éve

Rugalmas könyvelés, Minden könyvelési igényhez 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni.

 • Távkönyvelés

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

It tanácsadás és könyvelési szolgáltatásban otthon vannak! Kedves normalis hozzáállás, segítőkész pár csinálja!

Monika
2 éve

Könyvelő és tanácsadó iroda 1 perc alatt bekérhet ajánlatokat Több száz könyvelő közül választhat. Keressen a legjobb...

 • Távkönyvelés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A német adó Tündérei kedvesek, precízek,gyorsak és nagyon megbízhatóak!

János
2 éve

Könyvelés cégeknek. Adószakértői tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatoknak 25+ év szakmai tapasztalattal!

 • Távkönyvelés

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Profi iroda, idáig teljesen meg vagyok elégedve. A kötelező adminisztrációt profin végzik, észreveszik és jelzik ha én mulasztottam valamit, illetve mélyremenő iránymutatást nyújtanak szakmai kérdésekben. Csak ajánlani tudom bárkinek aki érti, hogy a legfontosabb szempont a minőség és megbízhatóság.

Jenő
2 éve

Könyvviteli szolgáltatás Üzleti informatika, hardver-szoftver, IT biztonság, b2b vállalati informatika

 • Távkönyvelés

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Sokadik éve töretlenül,csak a Németadó. Köszönöm. Maximálisan elégedett vagyok

Gyula
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő távkönyvelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi bútor készítés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon az egyedi bútor készítés átlagos ára 4200 - 8000 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Szolnokon?

Ebben a pillanatban 33 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost keresned akkor, ha a következőre van szükséged: egyedi bútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy asztalos segítségét?

Egy megbízható asztalos az egyedi bútor készítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas