Ajtónyitás Szombathelyen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtónyitó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keressen Ajtónyitás szolgáltatásra Szombathelyen! 38 tapasztalt szakember áll rendelkezésre. Minőségi munka, gyors kiszállás! Hívjon most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 ajtónyitó most online

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszállás.

Geza

Geza

Érdekel.

Mennyibe kerül az ajtónyitás Szombathelyen?

12600 - 23700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtónyitók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtónyitót!

Pál B.
Pál B. 9707 Szombathely Online

Roncsolásmentes zárnyitás, szakképzett szakemberek, kiszállás akár 30 percen belül. Non - Stop zárnyitás Budapesten és környékén, ünnepnapokon is. Hívjon! 30 percen belül. Non- Stop ügyfélszolgálat. Ünnepnapokon is. Roncsolás mentesen.

 • Ajtónyitás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, szakszerü munkavégzés. Hatékony, mosolygós ügyintézés. Jár az 5 csillag!

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással....

 • Ajtónyitás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Remek gyors munka!

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Ajtónyitás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Yama
3 éve

Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Ajtónyitás

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrektek voltak, hozzáértőek és segítőkészek.

Gábor
3 éve
Elek B.
Elek B. 9707 Szombathely Online

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk.

 • Ajtónyitás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtónyitó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő ajtónyitás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtónyitás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen az ajtónyitás átlagos díja 10100 - 18900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - mi alapján válasszunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek zárszerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓNYITÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy zárszerelő?

Egy zárszerelő a következő feladattal bízható meg bátran: ajtónyitás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy zárszerelő?

A jó zárszerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: zárszerelő?

Ha a legjobb zárszerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ajtónyitás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas