Asszimetrikus kád beépítése Szombathely területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Hívjuk fel minden fürdőszobában az egyediséget keresők figyelmét! Ha szeretnéd igazán különlegessé tenni otthonodat, akkor az asszimetrikus kád beépítése tökéletes választás lehet számodra. Mi, a Szakember keresés csapatával segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szakembert, aki szívesen megvalósítja álmaidat. A mi szolgáltatásunkkal garantáltan olyan kádat kap, amely nem csak szép és praktikus, de egyedülálló is. Az árak a munka összetettségétől és az anyagok minőségétől függnek, ám biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő árkategóriát. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és éld át a fürdőszobai luxus érzését!

6 szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését most online

János

János

Ma is elvallalom.

Botond

Botond

A környeken vagyok.

Roland

Roland

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

19600 - 36800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a fürdőkád beépítését Szombathelyen!

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Asszimetrikus kád beépítése

    4300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt szakember. Csőtörés volt a fürdőmben, vállalható áron pár órán belül elhárította a csőtörést. Csak ajánlani tudom.

László
2 éve

Gázkészülék csere, javítás, akár 1 napon belül, költséghatékonyan! Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság,...

  • Asszimetrikus kád beépítése

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

András
3 éve

Díjmentes tanácsadás! Kazáncsere cirkó felújítás akár 24 órán belül, költséghatékonyan! Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Asszimetrikus kád beépítése

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pont akkor segített mikor kellett. SOS helyzetben hívtam, azonnal felvette a telefont és másfél órán belül megjött. A problémás nyomáscsökkentőt alaposan megvizsgálta, majd fél órán belül megjavította. Mindenről tájékoztatott, jól kommunikált, megbízható munkát végzett. Ezúton is köszönöm a munkádat.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj szakembert a fürdőkád beépítésére! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, NÉLKÜLED LÁSSUK MEG A LAKCÍMED! Rendeld meg most, és élvezd az INGYENES, kötelezettségmentes szolgáltatást!

Egy szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését, asszimetrikus kád beépítése közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet biztosítani a megfelelő szigetelést az asszimetrikus kádnál?

Az asszimetrikus kádnál a megfelelő szigetelés biztosítása érdekében fontos, hogy a kád körüli területet alaposan kitöltjük szigetelő anyaggal, és biztosítsuk a megfelelő vízszigetelést a csatlakozásoknál. A legjobb eredmény érdekében érdemes szakemberre bízni a szigetelést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi időt vesz igénybe az asszimetrikus kádak karbantartása?

Az asszimetrikus kádak karbantartása általában ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a hagyományos kádaké, azonban a méretük és a formájuk miatt lehet, hogy néhány nehézséggel kell szembenézni. Általában hetente egyszer ajánlott megtisztítani és megtisztítani a kádat, és körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Azonban a takarítási idő változhat a haszn

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú csúszásmentes matricákat ajánlasz az asszimetrikus kád aljára?

Az asszimetrikus kád aljára javasolok tapadókorongokkal rendelkező, antipilling felületű csúszásmentes matricákat. Az ilyen típusú matricák biztosítják az optimális tapadást a kád alján, és segítenek megelőzni a baleseteket.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a megfelelő szellőzés az asszimetrikus kád beépítésekor?

Az asszimetrikus kád beépítésekor fontos a megfelelő szellőzés, mert a nedvesség és penész képződésének elkerülése érdekében szükséges a helyiség szellőzése. A megfelelő szellőzés hozzájárul a kád hosszabb élettartamához és a fürdőszoba egészségesebb környezetéhez.

Olvas