Burkolás csempére Szombathely területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj csempével burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen Szombathelyen burkoló szakembereket! Válasszon 34 megbízható szakembert, akik segítenek csempére burkolni otthonában. Kérjen ajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 csempével burkoló most online

József

József

Ingyenes kiszállás.

Zsolt

Zsolt

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a burkolás csempére Szombathelyen?

7400 - 14000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb csempével burkolók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező csempével burkolót!

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést.

 • Burkolás csempére

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választék- szuper kiszolgálást tapasztaltam!

Anna Kiss
2 éve

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Önhordó lépcsők. Tetőtér beépítése. Egyedi falépcső készítés. Vasszerkezetes lépcsők.

 • Burkolás csempére

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Elmegy.

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Burkolás csempére

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Bőséges választék. Kedves, gyors kiszolgálás. Mindent a vevőért.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 95 visszatérő ügyfél. Ország teljes területén. Tételes árajánlat. 15 év szakmai tapasztalat.

 • Burkolás csempére

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Megbeszéltük, hogy kijön felmérni a munkát és árajánlatot adni, fél órával az a megbeszélt időpont után hívom, nem veszi fel majd újra hívom és ki van kapcsolva. El kellett volna olvasnom az eddigi értékelését és akkor fel se hívom! Hiába mentem el a felújítandó lakásra és vártam rá egy órát! Ha kőművest keresel, fel se hívd!

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Teljeskörű megoldások.

 • Burkolás csempére

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ami elsőre feltűnt az a korrektség már a felmérés alatt. Több hasznos javaslatával kissé átformáltuk elképzeléseinket, majd erre kértünk árat. Holló Úr volt az egyetlen vállalkozó az ajánlatadóink közül, aki szerint a parkettánk menthető volt - ez egy hatalmas + pont volt. 2 és fél hónap alatt készen lettek egy 63 m2-es lakással, úgy hogy ebbe beleesett a karácsony-újév közti leállás is, illetve a közműszolgáltatók késlekedései. Holló Úr személye garancia a minőségi munkára ugyanis maximalista az elvégzett munka minősége és a helyes megoldások terén. Holló Úr ugyanakkor szerencsés is, mivel az emberei is szeretik igényesen végezni a munkájukat, külön kiemelném a parkettás urat akinek a munkája a legtöbbet dobott a lakásunk hangulatán. A határidőt és az ajánlati árat tartotta, a menet közbeni apróbb módosításokra ő is és az emberei is rugalmasan reagáltak. Összességében elmondható, hogy ha egyszer elköltözünk, és a leendő lakásunk/házunk is felújításra szorul, már nem kell bajlódnom a kivitelezők keresésével, mert megvan Holló Úr telefonszáma. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj csempével burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás csempére közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás csempére: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a burkolás csempére átlagos ára 4100 - 7700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Szombathelyen?

Most 28 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS CSEMPÉRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával bízható meg bátran: burkolás csempére vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: burkoló?

Ha a legjobb burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A burkolás csempére és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas