Minőségi csap bekötés Szombathelyen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Csap bekötés szolgáltatásunkkal könnyedén megtalálhatod a legjobb szakembert Szombathelyen! Válassz 44 vízszerelő közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel rendelkeznek. Az árak 4500-8400 Ft/db között mozognak, amelyek az igényeidtől függően változhatnak. Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal kapcsolatba lépünk a szakemberekkel, akik árajánlatukkal segítenek a döntésben. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját és visszajelzéseit, valamint további információkat is kérhetsz tőlük. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN elérhető számodra! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a csap bekötés feladatát!

7 szakember most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

3800 - 7200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szombathelyen!

Kazáncsere, cirkó felújítás akár 24 órán belül, gyorsan. Kérje díjmentes átvizsgálásunkat

  • Csap bekötés

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedves,gyors szakember,korrekt áron dolgozik:) Csőtörés volt a lakásban,kicserélte szépen, a csöveket,végre tudjuk használni,plusz wc csészét is cserélt nekünk:) Mindenkinek ajánlom!!

András
2 éve

Gázkészülék csere, javítás, akár 1 napon belül, költséghatékonyan! Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság,...

  • Csap bekötés

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

András
3 éve

Garantáljuk a minőséget, a kiváló szolgáltatást és formatervezés széles skáláját. Nagyra értékeljük ügyfeleink igényeit és kívánságait. Gyere és nézd meg magad.

  • Csap bekötés

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A feladatot lelkiismeretesen és precízen elvégezte. Problémás mosogató szifon bekötés miatt hívtam, kreatívan megoldotta a helyzetet. Ajánlom!

István
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, csap bekötés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találhatok alkatrészeket a csap bekötéséhez?

Az alkatrészeket a csap bekötéséhez megtalálhatja az Obi áruházban vagy az Alza webáruházban. Az árak és a kiválaszték függ az alkatrészek típusától és minőségétől. Javasoljuk, hogy konzultáljon szakértővel vagy használjon okostelefonos alkalmazást a pontos alkatrész kiválasztásához.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért változik a csap vízhőmérséklete a bekötés után?

A csap vízhőmérséklete a bekötés után azért változhat, mert a hideg és meleg víz keveredik, ami befolyásolja a hőmérsékletet. Ezenkívül a mosogató csaptelep ára és minősége is hatással lehet a vízhőmérsékletre. Jobb minőségű csaptelepek általában jobban szigeteltek, és kevésbé engedik át a hideg vizet, ami stabilabb vízhőmérsékletet eredményez. Az átfolyós vízmelegítők is befolyásolják a csap vízhőmérsékletét, de ennek részletes magyarázatához további információkra van szükség a konkrét esetben.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a csap bekötésének folyamata?

A csap bekötése általában 30-60 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú csapról van szó és milyen elérhető a vízvezeték-hálózat. Az árak változóak, általában 3000 és 8000 forint között mozognak, azonban ezek is függenek a csap típusától és az elérhető vezetékektől. Mindenképpen javasoljuk szakember bevonását a csap bekötésének folyamatában.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok a legjobb minőségű csapokat a bekötéshez?

A legjobb minőségű csapokat a bekötéshez a Bricostore-ban vagy a Baumax-ban találhatod. Ajánlott termékek között szerepel a Grohe Eurosmart csaptelep, amely ára kb. 25 000 forint.

Olvas