Geberit wc tartály vízmennyiség beállítása Szombathely szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Geberit wc tartály vízmennyiség beállítása: Válassz a legjobb szakembereink közül és élvezd a korrekt árakat! Áraink 7600-14300 Ft/db között változnak, a pontos ár függ a feladat bonyolultságától. Fedezd fel a legjobb szakembereinket Szombathelyen és kérj árajánlatot most! A Qjob-on könnyedén megtalálod a megfelelő szakembert a feladathoz. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat kérhetsz. Ne habozz, használd ki a lehetőséget és rendeld meg a szolgáltatást most! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 vízvezeték-szerelő most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

7700 - 14400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Szombathelyen!

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti.

  • Geberit wc tartály vízmennyiség beállítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves,segítőkész, és precíz úriember. Ajánlom mindenkinek.

Sándor
2 éve

Gázkészülék csere, javítás, akár 1 napon belül, költséghatékonyan! Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság,...

  • Geberit wc tartály vízmennyiség beállítása

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

András
3 éve

Díjmentes tanácsadás! Kazáncsere cirkó felújítás akár 24 órán belül, költséghatékonyan!

  • Geberit wc tartály vízmennyiség beállítása

    5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Remek szakember, minden információt megkaptam, a hibát szupergyorsan elhárították! Köszönöm szépen!

Árpád
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, geberit wc tartály vízmennyiség beállítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki végezheti el a Geberit wc tartály vízmennyiségének beállítását?

A Geberit wc tartály vízmennyiségének beállítását legjobban egy szakember végezheti el, aki jártas a Geberit termékekben és ismeri a tartályok beállítási lehetőségeit. Az árak változóak lehetnek a szakember tapasztalatától és a munka bonyolultságától függően. Ajánlott szakemberrel kapcsolatba lépni és egyedi árajánlatot kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért folyik állandóan a víz a Geberit wc tartályban, és hogyan lehet ezt megjavítani?

A Geberit wc tartályban állandó vízfolyás általában a leeresztő szelep meghibásodásából adódik. Ennek megjavítása általában egyszerűen megoldható a leeresztő szelep cseréjével. A Geberit leeresztő szelep ára általában 2000-3000 forint körül van. Ajánlott szakember segítségét kérni a javításhoz.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a Geberit wc tartály rendszeres karbantartása?

A Geberit wc tartály rendszeres karbantartása fontos azért, mert a lerakódott vízkő és szennyeződések csökkenthetik a tartály hatékonyságát és növelhetik a vízfogyasztást. A karbantartás során javasolt használni a Geberit DuoFresh szagelszívó rendszert, amely friss levegőt biztosít és kellemes illatot áraszt a fürdőszobában. A tartály karbantartási készlet ára általában 10-20 euró között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy állítható be a Geberit wc tartály vízszintje?

A Geberit wc tartály vízszintjének beállításához először távolítsa el a tartály fedelét. Ezután húzza meg a vízszint-szabályozó szelepet a kívánt magasságig. Ha további finomhangolásra van szükség, állítsa a vízszintet a tartályban található csavarokkal. A Geberit wc tartályok ára általában 30 000 és 50 000 forint között mozog.

Olvas