Halszálka burkolás Szombathely területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj halszálkával burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassza Szombathely legjobb halszálka burkoló szakembereit! 36 profi áll rendelkezésre, hogy segítsen az otthona felújításában. Kérjen ajánlatot még ma! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 halszálkával burkoló most online

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a halszálka burkolás Szombathelyen?

5900 - 11100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb halszálkával burkolóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező halszálkával burkolót!

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Térkövezés. Mart aszfaltozás. Útépítés. Aszfaltozás. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • Halszálka burkolás

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Átlagos

Hidegburkolás, padlóburkolás, csempézés, padlószigetelés, falszigetelés, konyha burkolás. Minőségi Hidegburkolás Reális Áron | Határidőre precízen elvégzett munka Önnek is!

 • Halszálka burkolás

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, korrekt, kedves kiszolgálás, kedvező árak

Ani F-Cs
2 éve

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta. Típusok: Zsaluköves medencék, Magiline medence, Fémfóliás medencék, Műanyag medencék.

 • Halszálka burkolás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Baráti árak, baráti kiszolgálás 😊

Tervezéstől a kivitelezésig, önhordó vasszerkezetes, betonburkolás! Galériában több referenciaképet is megtekinthet! Egyedi falépcső készítés. Tetőtér beépítése. Önhordó lépcsők. Szolgáltatások: Helyszíni felmérés, Tervezés, Gyártás.

 • Halszálka burkolás

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Egy negatívum van túl nagy a választék, el veszik az ember! Segítőkész, kedves eladóhoz volt szerencsénk, másnap szó nélkül cserélték az élvédőt mert nem passzolt a szín!

Fedezze fel a padlóburkolatok széles választékát és találja meg álmai padlóját. A padló az otthon belső terének alapja, nálunk megtalálja az igazit. Van közel kereskedő.

 • Halszálka burkolás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szépek a munkáik, bárkinek bátran ajánlom. Emellett olcsók is, na és nem utolsó sorban kedvesek, rendesek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj halszálkával burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló halszálka burkolás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Halszálka burkolás: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a halszálka burkolás átlagos ára 4700 - 8900 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Szombathelyen a halszálka burkolás szolgáltatáshoz már 36 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hidegburkolót Szombathelyen?

Jelenleg 28 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HALSZÁLKA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk hidegburkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált hidegburkolót megbíznod ha szükséged van erre: halszálka burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy hidegburkoló segítségét?

Egy profi hidegburkoló a halszálka burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: hidegburkoló?

Ha egy megbízható hidegburkoló segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A halszálka burkolás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas