Hátsó kifolyású wc bekötése Szombathelyen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Hátsó kifolyású wc bekötése? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 11100-20900 Ft/db. Találd meg a legmegfelelőbb szakembert Szombathelyen! Nem tudod, hol kezdj a Qjob-on? Oszt meg velünk a problémádat, és mi megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb szakembert, aki azonnal küld árajánlatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk értékeléseket, és további információkat is kérhetsz. Az árak az adott szakember tapasztalatától és a feladat nehézségétől függnek. De ne aggódj, a legjobb áron biztosítjuk számodra a legmagasabb minőséget. Ne habozz, próbáld ki most! És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN!

7 vízvezeték-szerelő most online

Tibor

Tibor

erdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Marius

Marius

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

13600 - 25500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Szombathelyen!

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti.

  • Hátsó kifolyású wc bekötése

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves,segítőkész, és precíz úriember. Ajánlom mindenkinek.

Sándor
2 éve

Gázkészülék csere, javítás, akár 1 napon belül, költséghatékonyan! Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság,...

  • Hátsó kifolyású wc bekötése

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

András
3 éve

Kazáncsere, gázkazán, cirkó komplett cseréje egyszerűen, hatékonyan, akár 1 munkanap alatt

  • Hátsó kifolyású wc bekötése

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, precíz megbizható szakember. Több szakembert felhívtam, árban a legjobb

Mihály
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, hátsó kifolyású wc bekötése közben Szombathelyen