Kádcsere Szombathelyen tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Kádcsere szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy fürdőszobája új életre kel. Tapasztalt szakembereink segítségével könnyedén megtaláljuk az Ön igényeire szabott megoldást. Az árak a munka mennyiségétől függnek és tartalmazzák az anyagköltségeket is. Az árak intervalluma 50 000 Ft-tól 200 000 Ft-ig terjed. Hívjon most és kérjen árajánlatot!

7 szakember most online

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

Bálint

Bálint

erdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

42900 - 80400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szombathelyen!

Nem csak készüléket szerelünk, Önnel is foglalkozunk. Hívjon minket bizalommal.

  • Kádcsere

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Probléma forrása: csőtörés egy 77 lakásos társasházban. Megoldás: Nagyon korrekt munka, ár - érték - minőség aránya kitűnő! Nagyra értékelem, hogy javítási alkatrészek rögtön rendelkezésre álltak nem a szokványos leforgás alapján zajlott a munka, hogy csőtörés felmérése, szerelvényboltból való vásárlás, majd hiba kijavítása, hanem nagyobb mennyiségű tartalék alkatrész a rendelkezésére áll a kisteherautóban. Ez manapság ritka!

Miklós
2 éve

Minden engedéllyel és végzettséggel rendelkezünk, ellenőrizze a kivitelezőjét ! Gázszerelő mester, műszaki-biztonsági felülvizsgáló és kéményszerelő...

  • Kádcsere

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az új mosógépet kötötte be és kicserélte a csapot. Gyorsan, precízen, tiszán dolgozik. Köszönjük!

Sándor
3 éve

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi...

  • Kádcsere

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Jött, betolta a görényt és ment. Pár óra múlva ismét eldugulva. 30 év tapasztalat...... ami csak az árban jelentkezett.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú kádat javasolsz kis fürdőszobába?

Ajánlott egy öntöttvas kád, amely kicsi, de megbízható, és jó minőségű. Az ára körülbelül 100 000 forint lehet.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a beázást a fürdőkádnál?

Ahhoz, hogy megelőzzük a fürdőkád beázását, javasoljuk, hogy hagyományos csempézés helyett használjuk a GROHE Rapid SL rendszerét, amely a falban húzódó összes vízvezetéket és elemet tartalmazza. A rendszer ára körülbelül 70 000 forint, és könnyen telepíthető. Emellett javasoljuk, hogy a fürdőkád körüli területet felülről vízálló anyaggal borítsuk be, hogy megakadályozzuk a víz bejutását a padlóba.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a szilikon tömítés élettartamát?

A szilikon tömítés élettartamának meghosszabbításához javasolt használni jó minőségű szilikon tömítőanyagot, például a Soudal Soudaflex 40 FC-t, amely alkalmas a beltéri és kültéri használatra is. Fontos, hogy a felületet alaposan megtisztítsuk a régi tömítőanyagtól, zsíroktól és poroktól, majd szárazra töröljük. A tömítőanyagot vékonyan, egyenletesen vigyük fel, majd hagyjuk megszáradni legalább 24 óráig. Rendszeres karbantartás, például a tömítés időszakos áttörlése szintén hozzájárul az élettartam meghosszabbításához.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen intézkedéseket kell tennem, ha csőtörés történt a fürdőkád alatt, hogy minimalizáljam a károkat?

Ha csőtörés történt a fürdőkád alatt, azonnal zárja el a vízellátást, hogy minimalizálja a károkat. Keresse fel egy tapasztalt vízszerelőt, aki segít helyreállítani a sérült csöveket, és ellenőrizni az egész vízvezeték-rendszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek további sérülések. Az árak változóak lehetnek az érintett csövek típusától és helyétől függően, de általában körülbelül 20-50 000 forintot kell fizetni a csőtörés javításáért.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szombathelyen