Kádtöltő csaptelep javítása Szombathely területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Kádtöltő csaptelep javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak, 5800-10800 Ft/db. Szombathelyen csak a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Ne aggódj, ha nincs tapasztalatod a szakemberek kiválasztásában! Csak oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal küldjük a szakembereink ajánlatait. Összehasonlíthatod a profilokat, olvashatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is. A legjobb az egészben? Mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a kádtöltő csaptelep javítását! Az árak attól függnek, hogy milyen típusú csaptelepről van szó.

7 szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását most online

Alajos

Alajos

Sok tapasztalatom van

Szilveszter

Szilveszter

Ma is elvallalom.

Máté

Máté

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

8600 - 16100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a kádtöltő csaptelepek javítását Szombathelyen!

Megbízható termékek egyenesen a gyártótól. 27 év tapasztalat. 100% magyar tulajdonú, piacvezető cég. Képzett szerelőgárda. Országos szervizhálózat. Óriási raktárkészlet. Szolgáltatások: Házhozszállítás, Beüzemelés, Profi alkatrészellátás.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Hétről-hétre azt mondja, hogy majd jövő héten ráér.

László
2 éve

Minden engedéllyel és végzettséggel rendelkezünk, ellenőrizze a kivitelezőjét ! Gázszerelő mester, műszaki-biztonsági felülvizsgáló és kéményszerelő...

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az új mosógépet kötötte be és kicserélte a csapot. Gyorsan, precízen, tiszán dolgozik. Köszönjük!

Sándor
3 éve

Egyéni méretek és igények alapján elkészítjük üveg zuhanykabinját és beépítjük. Rendeljen saját édenkertet a fürdőszobájába és akár 2 hét alatt beépítjük! Egyedi üveg zuhanykabin. Zuhanyajtó egyedi üvegből. Kádparaván üvegből.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    4400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Lelkiismeretes, alapos munkát végeztek. Igazán értenek hozzá, szívesen ajánlom másoknak is, ha dugulásról van szó.

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert és szerezd meg a kiváló kádtöltő csaptelep-javítás szolgáltatásunkat! Érkeznek azonnali ajánlatok a helyi, megbízható szakemberektől. És ami még jobb – ez az ajánlat teljesen INGYEN van és NEM kötelez semmire! Kattints most, és javítsd ki a problémát perceken belül!

Egy szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását, kádtöltő csaptelep javítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megtisztítani a kádtöltő csaptelep peremeit a szappanlerakódástól?

A kádtöltő csaptelep peremeit hatékonyan lehet megtisztítani a szappanlerakódástól ecettel vagy citromsavval. Az ecetet vagy citromsavat keverjük össze vízzel, majd ezzel a keverékkel töröljük át a peremet. A perem tisztításához használhatunk speciális tisztítószereket is, például a Cif Power & Shine kádtöltő csaptelep tisztító spray-t, amely hatékonyan eltávolítja a szappanlerakódást és vízkövet. A Cif tisztító spray ára átlagosan 1200 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes cserélni a régi kádtöltő csaptelepet?

A régi kádtöltő csaptelepet érdemes cserélni, ha már nem működik megfelelően, például nem zár le teljesen, vagy szivárog. Az árak változóak lehetnek, de átlagosan egy jó minőségű kádtöltő csaptelep ára körülbelül 20 000-30 000 forint lehet. Ajánlott olyan csaptelepet választani, amelynek van garanciája és könnyen tisztítható.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül egy átlagos kádtöltő csaptelep javítása?

Az átlagos kádtöltő csaptelep javítása általában 10 000-20 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen típusú és milyen sérüléssel van dolgunk. Ajánlott szakemberhez fordulni a pontos árajánlatért.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghatározni, hogy melyik oldalra kell felszerelni a kádtöltő csaptelepet?

A kádtöltő csaptelepet mindig a kád szélének a jobb oldalára kell felszerelni, hogy a meleg és hideg víz szabályozása megfelelően működjön. Ha a kád széle kétoldalú, akkor az előre meghatározott csaptelep pozíció helyett a vízvezeték elhelyezkedése és a csaptelep kialakítása határozza meg a felszerelés helyét. Általában a kádtöltő csaptelepek ára 10 000-50 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen anyagból készültek és milyen funkciókkal rendelkeznek.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szombathelyen