Teljes körű kádtöltő csaptelep szerelés Szombathelyen. Az Ön igényeire szabva!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb ezermestereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 42 vízszerelő közül! Korrekt kádtöltő csaptelep szerelés árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 vízszerelő most online

Lórand

Lórand

A környeken vagyok.

Roland

Roland

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül a kádtöltő csaptelep szerelés Szombathelyen?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

rövid határidővel vállaljuk fürdőszobák felújítását, átalakítását. Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van. több éves tapasztalat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe leszedés; Panel wc felújítás, 6x napos határidő, helyreállítás

 • Kádtöltő csaptelep szerelés

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.

Fürdőszobák felújítása. Vízszerelés, burkolás, bontás akár rövid határidővel is. Válasszon minket, annak érdekében, hogy Ön otthona minden szegletében jól érezze magát!. Pontos határidők. Szakképzett csapat. Budapesti cég. Pontos árkalkuláció. Amiket vállalok: Járólap felújítás; Wc burkolás, Legjobb árak, pince festés

 • Kádtöltő csaptelep szerelés

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Elégedettek voltunk a szolgáltatással.

igényelhető tető, konyha, fürdőszoba felújításra vagy napelem, klíma telepítésre. THM:3,1% Használd ki az akár 3 millió Ft állami támogatást, igényeld induló díj akciónkkal! ingyenes előtörlesztés. folyósítási díj nélkül. végig fix 3% kamatozással. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőkád beépítés; Panel wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, csík makulatúrázás

 • Kádtöltő csaptelep szerelés

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerűen működött a csapat a probléma felvételétől kezdve: gyorsak, pontosak, megbízhatóak! Bár minden és mindenki így működne ebben a világban! Hálás vagyok és elégedett! Köszönöm!

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés. Fő profilunk: Bontás nélküli fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszoba Kivitelezés - 10 nap, ajtó gittelés

 • Kádtöltő csaptelep szerelés

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan megfogalmazott tájékoztatással – ártól a garanciákig minden -, továbbá a megtalált hiba megmutatásával is elláttak. Már szemre is látszik, hogy minőségi anyagokat használnak. Összeszokott családi team: kevés beszéd, körültekintő kár- és kosztalan szerelés. Türelmesek, pontosak és kedvesek voltak. A szakma élbolyában vannak, erről semmi kétségem. Szívből ajánlom őket! Ezúttal is köszönöm/köszönjük a munkájukat.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Partnerei vagyunk az otthonfelújítási pályázatban. Gond és idegesség nélkül,. Főbb szolgáltatásaink: Kád zománc javítás; Wc csempézés, 9x napos határidő, beton festés

 • Kádtöltő csaptelep szerelés

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.

Több éve működő szakember gárda vállalja fürdőszobák felújítását. Főbb szolgáltatásaink: Műanyag kád felújítás; Wc felújítás, Komplett átalakítás, garázskapu festés mázolás

 • Kádtöltő csaptelep szerelés

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Könnyen elértem és tudtam idöpontot egyeztetni. Időben érkeztek felkészülve mindenre ha cserélni kell. Nyilván korábban jeleztem milyen készülékem van. Szépen dolgoztak, elmondták mire figyeljek. Korrekt árat kértek. Semmi gond nem volt, ajánlani tudom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő kádtöltő csaptelep szerelés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kádtöltő csaptelep szerelés: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a kádtöltő csaptelep szerelés átlagára 23000 - 43100 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Szombathelyen a kádtöltő csaptelep szerelés szolgáltatáshoz már 35 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Szombathelyen?

Most 27 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÁDTÖLTŐ CSAPTELEP SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek vízszerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható vízszerelőt keresned ha erre van szükséged: kádtöltő csaptelep szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy vízszerelő?

Egy jó vízszerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: kádtöltő csaptelep szerelés?

A kádtöltő csaptelep szerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy vízszerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas