Minőségi komplett zárcsere Szombathelyen. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj komplett zárcserés szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Szakértőink segítségével komplett zárcserét végeztünk Szombathelyen. Bízza ránk a zárai cseréjét és éljen nyugodtan. Hívjon most! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 komplett zárcserés most online

Gargyan

Gargyan

Ma is elvállalom.

Adrian

Adrian

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a komplett zárcsere Szombathelyen?

9500 - 17900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb komplett zárcserésk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező komplett zárcserést!

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be,...

 • Komplett zárcsere

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors,megbízható szakképzett csapat.

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk.

 • Komplett zárcsere

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A munka minőségével nem volt baj, ellenben a dolgozók stílusán lenne mit faragni.

Hibás ajtózárak javítása azonnali kiszállással, garanciával. Zárszerviz szolgáltatás akár egy órán belül. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása. Azonnali zárjavítás. Szolgáltatások: Azonnali zárjavítás, Roncsolásmentes zárnyitás.

 • Komplett zárcsere

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt hely.

Ha kizárta magát, ha elhagyta a kulcsát, ha becsapódott az ajtó, zárat cserélne? hívjon. Mindig készenlétben állunk, hogy segíthessünk. Budapest Zárszervíz. NonStop várjuk hívását. Hívjon Most! A leggyorsabb Zárszervíz.

 • Komplett zárcsere

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

a fél éves zár belseje elgörbül nem lehetne valami más eröseb anyagból csinálni ami nem hajlik össze vissza

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Komplett zárcsere

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj komplett zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos komplett zárcsere közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Komplett zárcsere: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a komplett zárcsere átlagos ára 11400 - 21500 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Szombathelyen a komplett zárcsere szolgáltatáshoz már 38 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakatost Szombathelyen?

Jelenleg 29 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KOMPLETT ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk lakatost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakatost megbíznod ha a következőre van szükséged: komplett zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakatos?

A jó lakatos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: komplett zárcsere?

A komplett zárcsere és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy lakatost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas