Lakás átalakítás tervezés Szombathelyen a te elképzeléseid szerint!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 900-1700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 lakberendező most online

József

József

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Szombathelyen?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Egyedi tervezésű bútorok készítése irodákba, lakóingatlanokba. Kérje ajánlatunkat még ma!

 • Lakás átalakítás tervezés

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

15 éve vagyok gépjámrűtulajdonos, de ez az első autószerelőműhely ahol KIZÁRÓLAG a szükségesnek ítélt javításokat/cseréket végzik el (valóban) magas szakértelemmel, az ígért HATÁRIDŐBEN, normál árakon. Az ügyvezető ügyfélbarát es intelligens hozzáállása külön kiemelendő. És ha az ember egy ilyet talál akkor mindig oda fog járni. Fodrászt sem cserélünk :)

Egyedi konyhabútor készítése: akár már 2-4 héten belül megvalósítjuk álmai konyhabútorát! Végigkísérjük önt, a tervezéstől egészen az átadásig. Kérjen helyszíni felmérést! 3D látványterv. Konyhabútor képek. Stílusok: Fiatalos, Modern, Klasszikus, Vintage, Rusztikus.

 • Lakás átalakítás tervezés

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Hááát mit is mondjak!? Elöször is udvarias bánásmód! Jó probléma megoldó készség segíteni akarás és jó munkavégzés a fő erénye a csapatnak! Jó szívvel ajánlom! Jól működik az autó bérbeadás is! Személyautótól a mikrobuszig! Jó állapotú tiszta járműveket bérelhetünk! Ügyes fiúk!

Nem tudja kihasználni a teraszát? Profi csapattal felmérünk, tervezünk, gyártunk, akciósan. Szeretné ha a terasza négy évszakos lenne? Forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk.

 • Lakás átalakítás tervezés

  9900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Írásban kértem ajánlatot autóm éves nagyszervizére. Még aznap kaptam hivatalos ajánlatot a kért javításokra. Telefonon felkerestek, majd időpontot egyeztettünk. 2 nap alatt el is készült az autó és a megbeszélt összeget fizettem a munkáért. István nagyon kedves és segítőkész volt végig. Csak ajánlani tudom őket, nagyon meg vagyok elégedve.

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez. Belsőépítészet.

 • Lakás átalakítás tervezés

  11500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nekik sok sikert, a megrendelőknek pedig ilyen “MEGOLDÁS SZÁLLÍTÓ” csapatot kívánok.

Építészeti tervezés, belsőépítészeti tervezés, engedélyezési eljárások, kiviteli tervezés. Keress minket ingyenes árajánlatért!

 • Lakás átalakítás tervezés

  8500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

21 éve járok ide megbízható szakemberek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a lakás átalakítás tervezés átlagos díja 600 - 1200 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Szombathelyen a lakás átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 35 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Szombathelyen?

Jelenleg 27 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő munkával kereshető meg: lakás átalakítás tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lakberendező?

A jó lakberendező részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: lakás átalakítás tervezés?

A lakás átalakítás tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakberendezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas