Minőségi lefolyócső szerelés Szombathelyen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Keress minket bizalommal, ha lefolyócső szerelőre van szükséged! A Qjob-on a legjobb szakemberekkel találkozhatsz, akik 5000-9300 Ft/alkalom áron állnak rendelkezésedre. Válogass az 47 csatornázó közül, és válassz a valós árajánlatok és vélemények alapján! Ha Szombathelyen vagy környékén élsz, bérelj fel nálunk szakembert, és garantáltan elégedett leszel a munkájukkal! Ha nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek, ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és mi már küldjük is a javaslatokat! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz tőlük! Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz tovább, hirdesd meg a feladatot a Qjob-on!

6 szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését most online

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

6300 - 11900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a lefolyócső szerelését Szombathelyen!

Gázkészülék csere, javítás, akár 1 napon belül, költséghatékonyan! Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság,...

  • Lefolyócső szerelés

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

András
3 éve

Tetszőleges színben és mérettel. Képnyomtatás üvegre, teljeskörű kivitelezéssel. 10 napon belül használhatod álmaid zuhanykabinját. Glassbell - Minden Ami Üveg.

  • Lefolyócső szerelés

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek voltak és korrekt munkát végeztek. Ajánlom!

Péter
3 éve

Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Lefolyócső szerelés

    5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors tiszta munkát végzett, korrekt áron!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj szakembert most! Szabadulj meg a lefolyócső problémáktól percek alatt az ellenőrzött, helyi szakembereink segítségével. Ajánlatkérésed INGYEN és kötelezettségmentes. Cselekedj most!

Egy szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését, lefolyócső szerelés közben Szombathelyen