Öntöttvas kád felújítás Szombathelyen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Fürdőkád Felújító Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőkád felújító szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb fürdőkád felújító szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 35 fürdőkád felújító szakember közül! Korrekt öntöttvas kád felújítás árak — 13900-26100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 fürdőkád felújító szakember most online

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az öntöttvas kád felújítás Szombathelyen?

13900 - 26100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőkád felújító szakemberk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőkád felújító szakembert!

rövid határidővel vállaljuk fürdőszobák felújítását, átalakítását. Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van. több éves tapasztalat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe leszedés; Panel wc felújítás, 6x napos határidő, helyreállítás

 • Öntöttvas kád felújítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.

Fürdőszobák felújítása. Vízszerelés, burkolás, bontás akár rövid határidővel is. Válasszon minket, annak érdekében, hogy Ön otthona minden szegletében jól érezze magát!. Pontos határidők. Szakképzett csapat. Budapesti cég. Pontos árkalkuláció. Amiket vállalok: Járólap felújítás; Wc burkolás, Legjobb árak, pince festés

 • Öntöttvas kád felújítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Elégedettek voltunk a szolgáltatással.

igényelhető tető, konyha, fürdőszoba felújításra vagy napelem, klíma telepítésre. THM:3,1% Használd ki az akár 3 millió Ft állami támogatást, igényeld induló díj akciónkkal! ingyenes előtörlesztés. folyósítási díj nélkül. végig fix 3% kamatozással. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőkád beépítés; Panel wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, csík makulatúrázás

 • Öntöttvas kád felújítás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerűen működött a csapat a probléma felvételétől kezdve: gyorsak, pontosak, megbízhatóak! Bár minden és mindenki így működne ebben a világban! Hálás vagyok és elégedett! Köszönöm!

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés. Fő profilunk: Bontás nélküli fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszoba Kivitelezés - 10 nap, ajtó gittelés

 • Öntöttvas kád felújítás

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan megfogalmazott tájékoztatással – ártól a garanciákig minden -, továbbá a megtalált hiba megmutatásával is elláttak. Már szemre is látszik, hogy minőségi anyagokat használnak. Összeszokott családi team: kevés beszéd, körültekintő kár- és kosztalan szerelés. Türelmesek, pontosak és kedvesek voltak. A szakma élbolyában vannak, erről semmi kétségem. Szívből ajánlom őket! Ezúttal is köszönöm/köszönjük a munkájukat.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Partnerei vagyunk az otthonfelújítási pályázatban. Gond és idegesség nélkül,. Főbb szolgáltatásaink: Kád zománc javítás; Wc csempézés, 9x napos határidő, beton festés

 • Öntöttvas kád felújítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.

Több éve működő szakember gárda vállalja fürdőszobák felújítását. Főbb szolgáltatásaink: Műanyag kád felújítás; Wc felújítás, Komplett átalakítás, garázskapu festés mázolás

 • Öntöttvas kád felújítás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Könnyen elértem és tudtam idöpontot egyeztetni. Időben érkeztek felkészülve mindenre ha cserélni kell. Nyilván korábban jeleztem milyen készülékem van. Szépen dolgoztak, elmondták mire figyeljek. Korrekt árat kértek. Semmi gond nem volt, ajánlani tudom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőkád felújító szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőkád felújító szakember öntöttvas kád felújítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Öntöttvas kád felújítás: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen az öntöttvas kád felújítás átlagos ára 7700 - 14400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőkád Felújító Szakemberk - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fürdőkád felújító szakembert Szombathelyen?

Most 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÖNTÖTTVAS KÁD FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fürdőkád felújító szakember?

Egy fürdőkád felújító szakember a következő feladattal bízható meg bátran: öntöttvas kád felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fürdőkád felújító szakember segítségét?

Egy jó fürdőkád felújító szakember az öntöttvas kád felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: öntöttvas kád felújítás?

Az Öntöttvas kád felújítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy fürdőkád felújító szakembert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas