Panel fürdőszoba felújítás Szombathelyen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 35 fürdőszoba felújító közül! Korrekt panel fürdőszoba felújítás árak — 15900-29900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 fürdőszoba felújító most online

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

Geza

Geza

erdekel.

Mennyibe kerül a panel fürdőszoba felújítás Szombathelyen?

15900 - 29900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

rövid határidővel vállaljuk fürdőszobák felújítását, átalakítását. Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van. több éves tapasztalat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe leszedés; Panel wc felújítás, 6x napos határidő, helyreállítás

 • Panel fürdőszoba felújítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.

Fürdőszobák felújítása. Vízszerelés, burkolás, bontás akár rövid határidővel is. Válasszon minket, annak érdekében, hogy Ön otthona minden szegletében jól érezze magát!. Pontos határidők. Szakképzett csapat. Budapesti cég. Pontos árkalkuláció. Amiket vállalok: Járólap felújítás; Wc burkolás, Legjobb árak, pince festés

 • Panel fürdőszoba felújítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Elégedettek voltunk a szolgáltatással.

igényelhető tető, konyha, fürdőszoba felújításra vagy napelem, klíma telepítésre. THM:3,1% Használd ki az akár 3 millió Ft állami támogatást, igényeld induló díj akciónkkal! ingyenes előtörlesztés. folyósítási díj nélkül. végig fix 3% kamatozással. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőkád beépítés; Panel wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, csík makulatúrázás

 • Panel fürdőszoba felújítás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerűen működött a csapat a probléma felvételétől kezdve: gyorsak, pontosak, megbízhatóak! Bár minden és mindenki így működne ebben a világban! Hálás vagyok és elégedett! Köszönöm!

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés. Fő profilunk: Bontás nélküli fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszoba Kivitelezés - 10 nap, ajtó gittelés

 • Panel fürdőszoba felújítás

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan megfogalmazott tájékoztatással – ártól a garanciákig minden -, továbbá a megtalált hiba megmutatásával is elláttak. Már szemre is látszik, hogy minőségi anyagokat használnak. Összeszokott családi team: kevés beszéd, körültekintő kár- és kosztalan szerelés. Türelmesek, pontosak és kedvesek voltak. A szakma élbolyában vannak, erről semmi kétségem. Szívből ajánlom őket! Ezúttal is köszönöm/köszönjük a munkájukat.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Partnerei vagyunk az otthonfelújítási pályázatban. Gond és idegesség nélkül,. Főbb szolgáltatásaink: Kád zománc javítás; Wc csempézés, 9x napos határidő, beton festés

 • Panel fürdőszoba felújítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.

Több éve működő szakember gárda vállalja fürdőszobák felújítását. Főbb szolgáltatásaink: Műanyag kád felújítás; Wc felújítás, Komplett átalakítás, garázskapu festés mázolás

 • Panel fürdőszoba felújítás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Könnyen elértem és tudtam idöpontot egyeztetni. Időben érkeztek felkészülve mindenre ha cserélni kell. Nyilván korábban jeleztem milyen készülékem van. Szépen dolgoztak, elmondták mire figyeljek. Korrekt árat kértek. Semmi gond nem volt, ajánlani tudom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító panel fürdőszoba felújítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel fürdőszoba felújítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a panel fürdőszoba felújítás átlagos ára 9700 - 18200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Szombathelyen a panel fürdőszoba felújítás szolgáltatáshoz már 33 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőszoba felújítót Szombathelyen?

Jelenleg 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANEL FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fürdőszoba felújító?

Egy fürdőszoba felújító a következő munkával bízható meg bátran: panel fürdőszoba felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fürdőszoba felújító?

A jó fürdőszoba felújító pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: fürdőszoba felújító?

Ha egy megbízható fürdőszoba felújító segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A panel fürdőszoba felújítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas