Plafon gipszkartonozás Szombathely szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 43 gipszkartonozó szakember közül, 16900-31700 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a plafon gipszkartonozás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a plafon gipszkartonozás Szombathelyen?

16900 - 31700 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Tisztelet ajánlatkérő több éves építőipari tapasztalattal és szakiskolával rendelkezzem nem ijedek meg a kihívásoktól és a munkától. Vállalok homlokzati hőszigetelést,gipszkartonozást,szobafestést-mázolást-tapétázást.Kisebb munkák is érdekelnek árat csak felmérés után tudok mondani. Hívjon bizalommal Amiket vállalok: fa szerkezezes gipszkartonozás; szigetelő előtétfal építése, válaszfal gipszkartonozás 2x2 rétegben knauf, mázolás

 • Plafon gipszkartonozás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Feladatok amiket vállalok: fal gipszkartonozás ragasztással; padlószerkezet, gipszkarton függesztő pálca használata, javítás

 • Plafon gipszkartonozás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Festés előkészítésre (glettelés, élvédőzés) kértem fel őket. Gyorsan nekiláttak a munkának és hamar végeztek is. Az aprólékos munka nem az erősségük, a negatív sarkokat/éleket a brigád levonulása után magam csiszoltam ki kézzel, de volt több olyan fal is amit át kellett csiszolnom festés előtt, mert a glettvas élének nyomát otthagyták a falban (és amúgy is csak ímmel-ámmal, csiszoltak bárhol is). A profilon hirdetett árakkal ellentétben a glettelés 1400Ft/m2 rétegenként (!!), élvédőzés 2500Ft/m. Az árajánlatban is így számoltak, csak amikor a munka hevében már a harmadik glett réteget (sőt, volt ahol negyediket!) húzták volna rá ott is ahol nem volt indokolt, akkor már köszönőviszonyban nem volt az árajánlat a végleges árral. Meggyőződésem, hogy ha akarják, akkor a legtöbb helyen két réteg gletteléssel is meg tudták volna legalább ilyen szépen csinálni (ahogy az árajlánlatban is szerepelt a helyszíni szemle után) -csak úgy nyilván kevesebbet kerestek volna ezzel a munkával. Így végül lett, ami lett: egy masszívan túlárazott, sebtiben kivitelezett, közepes minőségű szolgáltatás - ami a mostani túlpörgetett építőipari környezetben sajnos általánosnak mondható.

Garanciával vállalunk lakásfelújítást és egyéb építési munkát. Parkettázás. Bontás. stb. Főbb szolgáltatásaink: Panellakás fürdőszoba felújítás; Gázcsövek festés; Lambéria festés. Minőségi lakásfelújítás | Ingyenes helyszíni felmérés

 • Plafon gipszkartonozás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Rövid határidővel, gyorsan és szépen dolgozott. Mindent pontosan tudtunk egyeztetni, anyagbeszerzést is korrekt módon intézte. Nagyon meg voltunk vele elégedve.

Zsolt V
2 éve

Kedves megrendelők! Festèst-màzolàst-glettelèst-tapètàzàst,gipszkartonozàst,laminált parkettázást vállalunk precizen ès rövid hatàridővel ,számlaképesen ha meg szeretnè valósítani àlmai otthonàt hivjon bizalommal. Csak komoly megrendelők keressenek köszönöm!Tisztelettel :Demeter Antal Dezső Feladatok amiket vállalok: gipszkartonozás munka; gipszkartonozás vizes helyiségben, fürdőszobában, gipszkarton álmennyezet, ablak mázolás

 • Plafon gipszkartonozás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

István ígért határidőre készült el a kiadott munkával, a beázás és a horonyjavításokat, valamint egy kis helyiség kartonozását is szakszerűen kivitelezte. Elégedettek vagyunk munkájával, máskor is felkérnénk hasonló javításokra.

Több éves munka tapasztalat gyors precíz munkavégzés Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás munka; gipszkartonozás alálécezés, szoba leválasztás gipszkartonnal, csík makulatúra

 • Plafon gipszkartonozás

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Mindvégig nagyon korrekt volt a munka előtti felmérés során, illetve a munka elvégzésekor is. Külföldről kellett vele végig egyeztetnem, azonban ez semmilyen akadályt nem jelentett. A megbeszéltek szerint érkezett, pontos, alapos és precíz volt. Csak ajánlani tudom és a tervek szerint más hasonló munkákra is őt fogom felkérni a jövőben.

Festőmester vállal homlokzat felújítást dtivitozást festést vakolást javítást ereszdeszka. mázolást állványozással rövid határidővel minőségi munkával jó áron garanciával. szobafestés gipszkarton. ingyenes árajánlat. lakásfelújítás generálban. Szolgáltatásaink: bemutato gipszkartonozás; gardrób, gipszkarton váz, ház festés

 • Plafon gipszkartonozás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

István és csapata remek munkát végzett, kis munkáért jött, majdnem az egész lakás festését rábíztuk. Kontár "szakember" után javítottak, kiváló minőségben. Külön tetszett, hogy ahol telibe gletteltek és megoldható volt, ott csiszolás és por mentesen dolgoztak. Bártan ajánlom, mi nagyon elégedettek vagyunk, máskor is őket fogjuk hívni! Köszönjünk a munkátokat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember plafon gipszkartonozás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Plafon gipszkartonozás: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a plafon gipszkartonozás átlagos ára 15800 - 29600 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 30 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PLAFON GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal kereshető meg: plafon gipszkartonozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: plafon gipszkartonozás?

A plafon gipszkartonozás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy gipszkartonozó szakembert bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas