Teljes körű radiátor csap javítása Szombathelyen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Radiátor csap javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Keresd a Qjob-ot és bérelj fel 44 vízszerelőt Szombathelyen! Az árak 4000-7500 Ft/db között mozognak, de az árak változhatnak az elvégzendő munka függvényében. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki! Oszd meg velünk a feladatot, és mi segítünk megtalálni a megfelelő szakembert! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindez DÍJMENTESEN! Válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a radiátor csap javítását!

6 szakember, aki végzi a radiátor csap javítását most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Kálmán

Kálmán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a radiátor csap javítását Szombathelyen!

Kéménybélelés és gázkészülék csere akár 1 nap alatt, teljeskörű ügyintézéssel....

  • Radiátor csap javítása

    4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos a problémát nem oldotta meg! A fizetett összeg viszont magas volt.

Norbert
2 éve

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti.

  • Radiátor csap javítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves,segítőkész, és precíz úriember. Ajánlom mindenkinek.

Sándor
2 éve

Tetszőleges színben és mérettel. Képnyomtatás üvegre, teljeskörű kivitelezéssel. 10 napon belül használhatod álmaid zuhanykabinját. Glassbell - Minden Ami Üveg.

  • Radiátor csap javítása

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek voltak és korrekt munkát végeztek. Ajánlom!

Péter
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert a radiátor csap javításához és kapj azonnal INGYEN árajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől! Ne várj, rendeld meg most!

Egy szakember, aki végzi a radiátor csap javítását, radiátor csap javítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik radiátor csap típus a leginkább ellenálló a vízkővel szemben?

A leginkább vízkőálló radiátor csap típus a Grohe Eurosmart Cosmopolitan E csaptelep, amelynek ára általában 25 000-30 000 forint között van. A csapba beépített Grohe SilkMove® technológia biztosítja a hosszú élettartamot és a vízkőmentes működést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes karbantartást végezni a radiátor csapon?

A radiátorszelep karbantartását ajánlott évente egyszer elvégezni, hogy biztosítható legyen a fűtési rendszer hatékony működése. A megfelelő karbantartáshoz javasolt a VOGEL&NOOT thermostar szelep ellenőrzése és tisztítása, ami általában 1500-2500 forintba kerül szakemberrel együtt. Ha a szelepen problémát tapasztal, akkor a cseréje javasolt, ami általában 8000-10000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a radiátor csap szigetelését?

A radiátor csap szigetelését célszerű cserélni akkor, ha repedt vagy megkeményedett. A megfelelő szigetelés fontos ahhoz, hogy ne menjen veszendőbe a hőenergia a fűtőrendszerben. A legjobb minőségű csap szigetelést általában 200-300 forintért lehet beszerezni a szaküzletekben. A cseréje egyszerűen elvégezhető, általában nem igényel szakember beavatkozását.

Olvas

Gyakori kérdés

Kihez fordulhatok, ha a radiátor csap nem megy fel?

Ha a radiátor csapja nem megy fel, ajánlott szakemberhez fordulni, aki ért ahhoz, hogy megnézze és helyreállítsa azt. A legtöbb esetben egy vízvezeték szerelő segíthet. Általában az ilyen javítások költségei eltérőek lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú radiátor van, de általában 5000 és 20 000 Ft közötti összeget kell fizetni érte.

Olvas