Régi kád felújítása Szombathelyen tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Hozza vissza kádjának régi fényét a szolgáltatásunkkal! Keresse szakembereinket Szombathelyen, akik garantáltan felújítják otthona egyik legfontosabb elemét. Az árak a 30.000 és 100.000 forint közötti tartományban mozognak, melyek függenek a kád méretétől és állapotától. Ne várjon tovább, válassza a legjobb megoldást és élvezze a fürdőzés élményét a felújított kádjában!

7 szakember fürdőkád javító most online

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mihály

Mihály

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

12200 - 22800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Szombathelyen!

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! A tényleges munka mindössze egy munkanapot igényel általában! 10 év garancia. Társasházak számára is.

  • Régi kád felújítása

    4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak érdeklődés miatt voltam ott.

András
2 éve

Minden engedéllyel és végzettséggel rendelkezünk, ellenőrizze a kivitelezőjét ! Gázszerelő mester, műszaki-biztonsági felülvizsgáló és kéményszerelő...

  • Régi kád felújítása

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az új mosógépet kötötte be és kicserélte a csapot. Gyorsan, precízen, tiszán dolgozik. Köszönjük!

Sándor
3 éve

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti.

  • Régi kád felújítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves,segítőkész, és precíz úriember. Ajánlom mindenkinek.

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a szappanlerakódásokat a régi kádból?

A szappanlerakódások eltávolításához javasoljuk a Cif Power & Shine Fürdőszobai Tisztító használatát, amely 1490 forintba kerül. A termék hatékonyan eltávolítja a szappanlerakódásokat és egyéb szennyeződéseket a kádból anélkül, hogy károsítaná az anyagot. Használat előtt olvassa el a címkén található utasításokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen stílusú kádat javasolsz egy modern fürdőszobába?

A modern fürdőszobában javasolt a letisztult, minimalista stílusú kád, például a Duravit Luv modelle, melynek ára körülbelül 400.000 forint. Fontos, hogy a kád megfelelően illeszkedjen a fürdőszoba designjához és a hely adottságaihoz.

Olvas

Népszerű kérdés

Van-e módja a zúzódások és karcolások eltávolításának a régi kádból?

Igen, van módja a zúzódások és karcolások eltávolításának a régi kádból. Az egyik lehetőség a kád felújítása, amely általában 20 000-50 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen mértékű a sérülés. A másik lehetőség a kád bevonása, amely általában 30 000-60 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen típusú bevonatot választanak. A legnépszerűbb bevonatok közé tartozik a akril és a poliuretán. Mindkét lehetőség hatékonyan eltávolítja a zúzódásokat és karcolásokat, és új életet lehel a régi kádba.

Olvas

Gyakori kérdés

Mik a legjobb vízelvezetési megoldások a kádban?

A legjobb vízelvezetési megoldások a kádban a Hansgrohe és a Grohe vízelvezető rendszerei. Ezek az eszközök hatékonyan távolítják el a vizet a kádból, és ár-érték arányban is megfelelőek. Átlagosan 10 000-15 000 forintba kerülnek.

Olvas