Szennyvízcsatorna rákötés Szombathelyen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna rákötés? Válogass a legjobb szakemberekből a Qjob-on! Kérj díjmentes árajánlatot, válassz 45 szakember közül! Korrekt árak: 51300-96200 Ft/alkalom. Értékeld a legjobb specialistákat Szombathelyen! Nem tudod, hogyan találj szakembert? Oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is! A Qjob-on minden díjmentes, így nem kell aggódnod a költségek miatt. Az árak az alkalmak számától függnek, de mindig korrektek és átláthatóak. Ne késlekedj, találd meg a legjobb szakembert a szennyvízcsatorna rákötéshez a Qjob-on!

7 szakember végzi a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást most online

András

András

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

77100 - 144600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást Szombathelyen!

Ha felújítaná lakását, házát, üzletét, irodáját keressen minket bizalommal! Bontás, kőműves munkák, burkolás, gipszkartonozás, épület gépészet, villanyszerelés.

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Remek szakember,és korrekt. Nem csak ígérget mint sok "szaki"!

Ferenc
2 éve

Amennyiben a cégünk által javasolt kazán kerül felszerelésre 9 hónap garanciát vállalunk. Akciós kazáncsere. Ne döntsön nélkülünk, a legkedvezőbb árat tőlünk kapja. Gyors munka. Árgarancia. Precíz munkavégzés. Megbízhatóság. Minőség....

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, szuper áron. Társasházaknak is.

Károly
2 éve

Díjmentes tanácsadás! Kazáncsere cirkó felújítás akár 24 órán belül, költséghatékonyan! Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pont akkor segített mikor kellett. SOS helyzetben hívtam, azonnal felvette a telefont és másfél órán belül megjött. A problémás nyomáscsökkentőt alaposan megvizsgálta, majd fél órán belül megjavította. Mindenről tájékoztatott, jól kommunikált, megbízható munkát végzett. Ezúton is köszönöm a munkádat.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Rendeld meg most a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást, hogy helyi szakemberek érkezzenek az ajánlataikkal percek alatt! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember végzi a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást, szennyvízcsatorna rákötés közben Szombathelyen