Tükör készítés és szerelés Szombathelyen tapasztalt szakemberekkel!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tükörszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legjobbat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válassz az ingyenes árajánlatok közül! Válassza ki a legjobb szakembert Szombathelyen - 38 szakember áll rendelkezésre. Kérjen ajánlatot ma! Ha először keres szakembert a Qjob-on, és nem tudja, hogyan kezdjen bele, mesélje el nekünk, hogy milyen feladatot kell megoldania, és az elérhető szakemberek azonnal elküldik árajánlatukat, hogy minél hamarabb elvégezhessék a munkát! Mielőtt döntene, összehasonlíthatja a szakemberek profilját, tanulmányozhatja az általuk kapott visszajelzéseket és további információt kérhet! Minden KÖLTSÉGMENTESEN! Válassza ki a legjobb szakembereket a Qjob-ból!

6 tükörszerelő most online

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tükör készítés és szerelés Szombathelyen?

8600 - 16100 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tükörszerelőt!

Raktárról azonnal szállítható, 2 év garanciával, prémium minőségű termék. Most expressz házhozszállítással. Nézz be hozzánk, megéri. Bemutatóterem Budapesten.

 • Tükör készítés és szerelés

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Minőségi faanyagok, precíz munka, látványos végeredmény! Pajtaajtót, szekrényt és bárpultot is készítettek a lakásomba, mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást! Javítás, szerelés, karbantartás, kisebb felújítások, átépítések.

 • Tükör készítés és szerelés

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

Furatok készítése 40-500 mm átmérőig, bármilyen falba: födém, oldalfal vagy ferde sík. Lakosságnak, és cégeknek is. Akár 1 furatot is vállalunk. Keressen minket!

 • Tükör készítés és szerelés

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Tom K
2 éve

Elromlott a redőnye? Bízza a problémát szakemberre! Elromlott a redőnye? Hívja a Redőnydokit.

 • Tükör készítés és szerelés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gördülékenyen ment az időpont egyeztetés. A munkát a megbeszélt időben és precízen végezte el, még kisebb kért javítást is megcsinált, amiért külön köszönet! Csak ajánlani tudom!

Döntse el, mely ezermester munkák felelnek meg leginkább Önnek. Hozzon létre egy profilt, és kapjon pozitív értékelést, amellyel új megbízókat érhet el. Wilio szabad. Szakemberek szinten. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan.

 • Tükör készítés és szerelés

  2100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Pontos ,precíz ,megbízható, kiváló szakember!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tükörszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester tükör készítés és szerelés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tükör készítés és szerelés: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a tükör készítés és szerelés átlagos díja 9600 - 18000 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 30 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÜKÖR KÉSZÍTÉS ÉS SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk ezermestert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ezermestert megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: tükör készítés és szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi ezermester segítségét?

Egy jó ezermester a tükör készítés és szerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: tükör készítés és szerelés?

A tükör készítés és szerelés és összes részfeladata ide sorolható. Egy ezermestert bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas