Minőségi udvar tervezés Szombathelyen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kertépítőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 kertépítő közül, 16100-30200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a udvar tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kertépítő most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az udvar tervezés Szombathelyen?

16100 - 30200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Udvar tervezés

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Flottul ment minden.

Új lakás, felújítás? Ajándék tanácsadás és látványterv készítés. Keresse fel stúdiónkat. Felmérjük az igényeket, tanácsot adunk, elkészítjük, és be is szereljük! Összeszerelés.

 • Udvar tervezés

  10800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Sono professionisti ed è a buon prezzo.

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok.

 • Udvar tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Augusztusban voltam náluk futómű és fék átvizsgáláson. Az átvizsgálás a megbeszélt időben és pénzért történt, profi hozzáállással, kellő tájékoztatással. Nagyrészben a szimpatikus hozzáállás miatt döntöttem úgy, hogy a szükséges javításokat náluk végeztetem el. További jó pont, hogy az átvizsgálás árát levonják a javítás költségéből. De csak állítólag, mert a szervíz által igért visszahívás elmaradt, hogy időpontot egyeztessünk a javításra. Miután többször is próbáltam őket elérni telefonon hiába, mert azt sajnos senki nem vette fel, végül más szervízben végeztettem el a javítást. Az átvizsgálás profi, a javításokkal kapcsolatban nem volt tapasztalatom a fentiek miatt. Mindenesetre köszönöm segítséget, a feltárt probléma javítása után minden rendben van az autómmal!

NF Bibu
2 éve

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia. Ingyenes tanácsadás. Hétvégén is elérhető. 23 év tapasztalat. 48 órás válaszadási idő.

 • Udvar tervezés

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt , jó csapat!

Kerítés tervezés és építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Komplett...

 • Udvar tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt hozzáállás, gyors és szakszerű munka. Csak ajánlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő udvar tervezés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Udvar tervezés: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen az udvar tervezés átlagos ára 10200 - 19100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kertépítőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 29 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést UDVAR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő munkával bízható meg bátran: udvar tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kertépítő?

A jó kertépítő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: kertépítő?

Ha egy megfelelő kertépítő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Udvar tervezés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas