Vízóra csere Szombathelyen tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra cserére van szükséged? A Qjob-on a legjobb szakemberek állnak rendelkezésedre! Válogass 48 vízóra beszerelő közül, árak 5800-11000 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a vízóra cseréhez! Csak oszd meg velünk a feladatot, és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a profilokat, visszajelzéseket olvashatsz, és további információkat kérhetsz. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! Árak függenek a munka típusától és a vízóra típusától.

7 szakember, aki végzi a vízóra cseréjét most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Bálint

Bálint

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a vízóra cseréjét Szombathelyen!

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Vízóra csere

    4300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt szakember. Csőtörés volt a fürdőmben, vállalható áron pár órán belül elhárította a csőtörést. Csak ajánlani tudom.

László
2 éve

Kazán, cirkó csere, vagy felújítás költségtakarékos megoldásokkal! Kérjen ajánlatot. Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság, minőség. Egyedi árajánlat készítés. Minden kazán típusra. Dunakeszi Csepel, Kispest.

  • Vízóra csere

    5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Végtelenül korrekt, pontos, tisztességes ember. Bárcsak sok lenne ilyen. Őszintén ajánlom!

Balázs
2 éve

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi...

  • Vízóra csere

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Jött, betolta a görényt és ment. Pár óra múlva ismét eldugulva. 30 év tapasztalat...... ami csak az árban jelentkezett.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendelj most szakembert vízóra csere feladatra! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints és kezdjük el azonnal!

Egy szakember, aki végzi a vízóra cseréjét, vízóra csere közben Szombathelyen