Wc gipszkartonozása Szombathelyen gyorsan és hatékonyan!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 42 gipszkartonozó szakember közül, 8600-16100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a wc gipszkartonozása! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Janos

Janos

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a wc gipszkartonozása Szombathelyen?

8600 - 16100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Tisztelet ajánlatkérő több éves építőipari tapasztalattal és szakiskolával rendelkezzem nem ijedek meg a kihívásoktól és a munkától. Vállalok homlokzati hőszigetelést,gipszkartonozást,szobafestést-mázolást-tapétázást.Kisebb munkák is érdekelnek árat csak felmérés után tudok mondani. Hívjon bizalommal Amiket vállalok: fa szerkezezes gipszkartonozás; szigetelő előtétfal építése, válaszfal gipszkartonozás 2x2 rétegben knauf, mázolás

 • Wc gipszkartonozása

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Feladatok amiket vállalok: fal gipszkartonozás ragasztással; padlószerkezet, gipszkarton függesztő pálca használata, javítás

 • Wc gipszkartonozása

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Festés előkészítésre (glettelés, élvédőzés) kértem fel őket. Gyorsan nekiláttak a munkának és hamar végeztek is. Az aprólékos munka nem az erősségük, a negatív sarkokat/éleket a brigád levonulása után magam csiszoltam ki kézzel, de volt több olyan fal is amit át kellett csiszolnom festés előtt, mert a glettvas élének nyomát otthagyták a falban (és amúgy is csak ímmel-ámmal, csiszoltak bárhol is). A profilon hirdetett árakkal ellentétben a glettelés 1400Ft/m2 rétegenként (!!), élvédőzés 2500Ft/m. Az árajánlatban is így számoltak, csak amikor a munka hevében már a harmadik glett réteget (sőt, volt ahol negyediket!) húzták volna rá ott is ahol nem volt indokolt, akkor már köszönőviszonyban nem volt az árajánlat a végleges árral. Meggyőződésem, hogy ha akarják, akkor a legtöbb helyen két réteg gletteléssel is meg tudták volna legalább ilyen szépen csinálni (ahogy az árajlánlatban is szerepelt a helyszíni szemle után) -csak úgy nyilván kevesebbet kerestek volna ezzel a munkával. Így végül lett, ami lett: egy masszívan túlárazott, sebtiben kivitelezett, közepes minőségű szolgáltatás - ami a mostani túlpörgetett építőipari környezetben sajnos általánosnak mondható.

Garanciával vállalunk lakásfelújítást és egyéb építési munkát. Parkettázás. Bontás. stb. Főbb szolgáltatásaink: Panellakás fürdőszoba felújítás; Gázcsövek festés; Lambéria festés. Minőségi lakásfelújítás | Ingyenes helyszíni felmérés

 • Wc gipszkartonozása

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Rövid határidővel, gyorsan és szépen dolgozott. Mindent pontosan tudtunk egyeztetni, anyagbeszerzést is korrekt módon intézte. Nagyon meg voltunk vele elégedve.

Zsolt V
2 éve

Kedves megrendelők! Festèst-màzolàst-glettelèst-tapètàzàst,gipszkartonozàst,laminált parkettázást vállalunk precizen ès rövid hatàridővel ,számlaképesen ha meg szeretnè valósítani àlmai otthonàt hivjon bizalommal. Csak komoly megrendelők keressenek köszönöm!Tisztelettel :Demeter Antal Dezső Feladatok amiket vállalok: gipszkartonozás munka; gipszkartonozás vizes helyiségben, fürdőszobában, gipszkarton álmennyezet, ablak mázolás

 • Wc gipszkartonozása

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

István ígért határidőre készült el a kiadott munkával, a beázás és a horonyjavításokat, valamint egy kis helyiség kartonozását is szakszerűen kivitelezte. Elégedettek vagyunk munkájával, máskor is felkérnénk hasonló javításokra.

Több éves munka tapasztalat gyors precíz munkavégzés Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás munka; gipszkartonozás alálécezés, szoba leválasztás gipszkartonnal, csík makulatúra

 • Wc gipszkartonozása

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Mindvégig nagyon korrekt volt a munka előtti felmérés során, illetve a munka elvégzésekor is. Külföldről kellett vele végig egyeztetnem, azonban ez semmilyen akadályt nem jelentett. A megbeszéltek szerint érkezett, pontos, alapos és precíz volt. Csak ajánlani tudom és a tervek szerint más hasonló munkákra is őt fogom felkérni a jövőben.

Festőmester vállal homlokzat felújítást dtivitozást festést vakolást javítást ereszdeszka. mázolást állványozással rövid határidővel minőségi munkával jó áron garanciával. szobafestés gipszkarton. ingyenes árajánlat. lakásfelújítás generálban. Szolgáltatásaink: bemutato gipszkartonozás; gardrób, gipszkarton váz, ház festés

 • Wc gipszkartonozása

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

István és csapata remek munkát végzett, kis munkáért jött, majdnem az egész lakás festését rábíztuk. Kontár "szakember" után javítottak, kiváló minőségben. Külön tetszett, hogy ahol telibe gletteltek és megoldható volt, ott csiszolás és por mentesen dolgoztak. Bártan ajánlom, mi nagyon elégedettek vagyunk, máskor is őket fogjuk hívni! Köszönjünk a munkátokat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember wc gipszkartonozása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Wc gipszkartonozása: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a wc gipszkartonozása átlagos ára 10900 - 20400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Szombathelyen a wc gipszkartonozása szolgáltatáshoz már 38 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Szombathelyen?

Most 29 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést WC GIPSZKARTONOZÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert megbíznod ha erre van szükséged: wc gipszkartonozása.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a wc gipszkartonozása mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas