Wc kagyló beépítése Szombathely területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC kagyló beépítésére van szükséged? Válassz a 43 vízszerelő közül, árak 10 600-20 000 Ft/db között! Valós árajánlatok és elégedett ügyfelek véleményei alapján választhatsz! Ha Szombathelyen vagy környékén élsz, bérelj fel a legjobb szakembereket a WC kagyló beépítéséhez! A Qjob-on könnyedén találhatod meg a legmegfelelőbb szakembert! Oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal! Választhatsz a szakemberek között, összehasonlíthatod a profiljukat, és olvashatod más ügyfelek véleményét is! Mindezt INGYENESEN teheted meg! Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és bízd ránk a WC kagyló beépítését! Az árak a munka összetettségétől és az anyagok minőségétől függnek.

7 wc-kagyló beépítésének most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

8900 - 16700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc-kagylók beépítése Szombathelyen!

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! A tényleges munka mindössze egy munkanapot igényel általában! 10 év garancia. Társasházak számára is.

  • Wc kagyló beépítése

    4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak érdeklődés miatt voltam ott.

András
2 éve

Ha felújítaná lakását, házát, üzletét, irodáját keressen minket bizalommal! Bontás, kőműves munkák, burkolás, gipszkartonozás, épület gépészet, villanyszerelés.

  • Wc kagyló beépítése

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Remek szakember,és korrekt. Nem csak ígérget mint sok "szaki"!

Ferenc
2 éve

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! Problémamentes megoldások kéményre, kondenzációs kazánra garanciával! 10 év garancia.

  • Wc kagyló beépítése

    4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon köszönöm a gyors, pontos munkát. Mindenkinek ajánlani tudom. Sok vízvezeték szerelőt hívtam, de senki nem vállalta, az ásást, Ő azonban ezt is korrekt módon megoldotta.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj wc-kagyló beépítés szolgáltatást most, és kapd meg az ellenőrzött, helyi szakembereink árajánlatait PERCEK ALATT! Ne fizess előre, az ajánlatok INGYENESEK ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTESEK! Kattints most!

Egy wc-kagyló beépítésének, wc kagyló beépítése közben Szombathelyen