Zománcozott zuhanytálca beépítése Szombathely területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keresel szakembert a zománcozott zuhanytálca beépítéséhez Szombathelyen? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on 44 vízvezeték szerelő közül választhatsz, akik között garantáltan megtalálod a legjobbat! És ami még jobb: korrekt árakon dolgoznak, a zománcozott zuhanytálca beépítése árak 20300-38100 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú tálca kerül beépítésre. És hogy hogyan találod meg a legmegfelelőbb szakembert? Csak oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és mi azonnal felkeressük a legjobb szakembereket, akik árajánlataikkal segítenek neked a döntésben. Ráadásul mindezt teljesen díjmentesen teheted meg! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a zománcozott zuhanytálca beépítését!

7 vízvezeték-szerelő most online

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

23900 - 44900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Szombathelyen!

Díjmentes tanácsadás! Kazáncsere cirkó felújítás akár 24 órán belül, költséghatékonyan! Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Zománcozott zuhanytálca beépítése

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pont akkor segített mikor kellett. SOS helyzetben hívtam, azonnal felvette a telefont és másfél órán belül megjött. A problémás nyomáscsökkentőt alaposan megvizsgálta, majd fél órán belül megjavította. Mindenről tájékoztatott, jól kommunikált, megbízható munkát végzett. Ezúton is köszönöm a munkádat.

Tibor
2 éve

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne...

  • Zománcozott zuhanytálca beépítése

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Vízóra aknában történt csőrepedés miatt hívtam. Aznap, ahogy megbeszéltük, 2-3 órán belül kijött, az aknából kiszivattyúzta a vizet, és megoldotta a problémát. Korrekt ár. Korrekt munka. Ezúton is köszönök mindent!

Zoltán
2 éve

Minden engedéllyel és végzettséggel rendelkezünk, ellenőrizze a kivitelezőjét ! Gázszerelő mester, műszaki-biztonsági felülvizsgáló és kéményszerelő...

  • Zománcozott zuhanytálca beépítése

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az új mosógépet kötötte be és kicserélte a csapot. Gyorsan, precízen, tiszán dolgozik. Köszönjük!

Sándor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, zománcozott zuhanytálca beépítése közben Szombathelyen